Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nepřítel státu zamíří do televize


ikona
Spooner
abcenemynepritelstatestatu
Slavný thriller s Willem Smithem se dočká seriálového sequelu. 
Nepřítel státu patří bezpochyby mezi ty povedenější devadesátkové thrillery, který má i po takřka dvaceti letech (!!!) pořád co nabídnout. Will Smith tu zdrhal před všudypřítomnou NSA v čele se záporáckým Jonem Voightem, Gene Hackman si tu střihnul jednu z nejpohodovějších rolí před hereckým důchodem a Tony Scott natočil jeden ze svých kasovně nejúspěšnějších filmových kousků. Prostě pecka, jež se nikdy neomrzí. A která se teďka, stejně jako milion další úspěšných filmů, dočká své seriálové verze.

 

Novinka ze stáje stanic ABC se dějově přesune do horké současnosti, kde je elitní špion NSA obžalován z uniknutí přísně tajných informací. Odvážná právnička plná ideálů se proto musí spojit s agentem FBI, aby společně zastavili mezinárodní spiknutí, jež může vynést na světlo temná tajemství a kostlivce ze skříně, kteří mohou ohrozit život všech tří. Nejspíš se pak bude reagovat i současné špionážní kauzy a moderní technologie. K projektu se z původní sestavy vrací jenom producent Jerry Bruckheimer, jenž by nějaký televizní hit po skončení jeho všemožných Kriminálek potřeboval jako sůl. Will Smith ovšem do projektu nebude nijak zapojen a zřejmě s ním nechce mít nic společného. Ani se mu nedivíme. I když může z televizního sequelu v lepším případě vylézt svižný hi-tech thriller, obávám se, že od celoplošné ABC dostaneme spíše další epizodní kriminálku.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace