Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Čtvrtý Sherlock má datum premiéry


ikona
Sam.Vimes
cumberbatchsherlock
Kdy se aktuální Dr. Strange vrátí ve své nejslavnější roli? 

U britského Sherlocka jsme si už na dlouhé čekání zvykli. Ostatně, jeden z nejlepších seriálů nového tisíciletí za to stojí. Rok a půl od první řady k druhé, dva roky ke třetí, pak další dva roky k viktoriánskému Vánočnímu speciálu… A já vám už bez dalších průtahů prozradím, že prvního dílu čtvrté řady se dočkáme prvního ledna příštího roku a budu doufat, že vám i tak bude stát za to dočíst i zbytek novinky :-)

Co dalšího o nových třech epizodách víme? První trailer jsme už viděli, tradičními nápovědami jsou slova „Thatcher, Smith a Sherrinford“, jednoho padoucha si zahraje Toby Jones a Moffat s Gatissem slibují zatím nejdrsnější a nejtemnější sezónu. Taky zazněly výroky, že tohle bude vyvrcholení příběhu, který tvůrci vyprávějí od samého začátku, a že by mohlo jít o konec jedné éry. Znamená to konec Sherlocka? Vzhledem k extrémně nabitým diářům hlavních hvězd by to dávalo smysl. Naopak vzhledem k lásce k projektu ze strany všech zúčastněných (o milionech diváků nemluvě) už zase moc ne. Můj tip? Tohle bude uzavření Sherlockova velkého příběhu, celého souboje s Moriartym. Nic ale nebrání tomu, abychom pak třeba jednou za pět let dostali pár dalších sherlockovských povídek. Klidně až do Cumberbatchova a Freemanova důchodu, ostatně předlohy tomu nahrávají. Byli byste pro?

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace