Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Chystá se návrat Willa a Grace?


ikona
Spooner
gracenbcnetflixwill
Jeden z legendárních sitcomů se možná vrátí zpět na obrazovky. Kdo se ho ujme? 
Co si budeme povídat, doba zkrátka přeje návratům takřka klasických televizních pecek. Reboot Hrdinů se sice zrovna dvakrát nevyvedl, Akta X ovšem slavily i přes rozpačité ohlasy ratingový úspěch a sitcom Fuller House se rovnou stal jedním z nejúspěšnějších seriálů v historii Netflixu. A to nemluvě o tom, že už brzy se na nás opět usmějí Gilmorova děvčata a Michael Scofield bude zase zdrhat z vězení. A vypadá to, že velkým seriálovým návratům jen tak konec nebude. Začíná se totiž čím dál více šuškat o návratu Willa a Grace.

 

O návratu populárního sitcomu, jenž patří ve Spojených státech v podstatě už mezi komediální klasiku, se začalo spekulovat po nedávném klipu, v němž se hlavní herecká čtveřice vrátila do svých rolí na podporu prezidentské kandidatury Hillary Clinton. A jejich mininávrat sklidil tak nadšené ohlasy, že už se začíná mluvit o comebacku regulérním. Údajné plány jsou zatím teprve v plenkách a nic není potvrzené, mezi producenty a původními tvůrci už ale probíhají horečné debaty. Předběžně se pak počítá také s návratem všech hlavních hereckých hvězd v čele s Debrou Messing a Ericem McCormackem. To by však vzhledem k tomu, že většina z nich nemá moc do čeho moc píchnout, příliš těžké. Není pak dosud ani jasné, v jaké stáji by se tohle setkání po letech objevilo. Logicky se sice nabízí návrat na domovskou NBC, mnohem více se ovšem v zákulisí mluví o přechodu na Netlfix. Což je, vzhledem k úspěchu Fuller House a natěšenosti z Gilmorek, hodně logická volba. Tak uvidíme, jak tyto sny a plány nakonec dopadnou.


Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace