Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

John Carter v čele sekty


ikona
Spooner
kitschshannonspikewaco
Taylor Kitsch, Michael Shannon a zpracování nechvalně známého masakru? Sem s tím! 
Taylor Kitsch měl před lety docela solidně nakročeno. Ve zrovna ukončeném a úspěšném seriálu Friday Night Lights potvrdil, že není jen pouhým hezounkem a mnozí mu prorokovali hvězdnou budoucnost. Jenže pak přišel jeho nepovedený Gambit u Wolverina a zejména kasovní provary John Carter a Bitevní loď, všechny naděje byly rázem v čudu a on se musel stáhnout zpět do prověřené bedny. Televizní film Stejná srdce a druhá řada Temného případu pak dokázaly, že zde se mu přeci jen daří o něco víc a má čuch na zatraceně zajímavé projekty. A jeho chystaná novinka to jenom potvrzuje.

 

Zahraje si totiž v chystané minisérii Waco, která bude pojednávat o nechvalně známé tragédii z devadesátých let poblíž titulního amerického města. Zde došlo ke střetu mezi FBI a náboženskou sektou Davidiánů vedené Davidem Koreshem. Následovalo neuvěřitelné jednapadesáti-denní obléhání vládních agentů, které vyústilo krvavým masakrem, na jehož konci zůstalo několik desítek mrtvých. Kitsch si pak zahraje právě fanatického vůdce této sekty, zatímco jeho protivníka na druhé straně barikády ztvární Michael Shannon aka generál Zod z Muže z oceli či Boardwalk Empire. Prostě hodně ambiciózní téma s lákavým obsazením, které by se mohlo snadno přetvořit v pořádně autentické a nepříjemné drama. O novinku pak byla mezi stanicemi velká rvačka, nakonec ho však ukořistila internetová SpikeTV, jež na svůj velký hit stále čeká. A nyní má na něj pořádně našlápnuto. Stejně jako Kitsch na další trefu do černého. Snad jen jméno režiséra John Erick Dowdle, jenž byl doposud podepsán hlavně pod hororovými podprůměrnostmi typu Karanténa či Ďábel, nás trochu děsí.


© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace