Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Westworld: S01E05

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek

Godlike

I ty mudrlante jeden ;), já tam ty kvality pochopitelně vidím, jenom mě bohužel nebavěj :))

Integru v 18:48:22 taky podepisuju krví. Líp bych to nenapsal.
20467
I ty mudrlante jeden *;)*, já tam ty kvality pochopitelně vidím, jenom mě bohužel nebavěj *:))* [b]Integru[/b] v 18:48:22 taky podepisuju krví. Líp bych to nenapsal.
Godlike
0 0
reagovat

Integra

:D Já si dneska dala na zlepšení nálady poslední díl Downton Abbey. Balíček kapesníků mi nestačil. To je čistý balzám na duši. :+
20466
*:D* Já si dneska dala na zlepšení nálady poslední díl Downton Abbey. Balíček kapesníků mi nestačil. To je čistý balzám na duši. *:+*
Integra
0 0
reagovat

Godlike

Nemyslím, že jsou ta moudra, pronášená hlavně Hopkinsem, plochá, ale pokaždé mám pocit, že tohle už jsem někde slyšela a možná i v zábavnějším nebo dojímavějším podání? Nevím, nedokážu tahat konkrétní příklady z rukávu, ale bohužel mě to tentokrát nedojímá ani nebaví.

EDIT: tak teď si připadám jako velký cynik a hnidopich a to mě dokáže dojmout i debata nad čajovým servisem v libovolné epizodě Downton Abbey :D Končím s grafomanií kolem (ne)kvalit Westworldu, já to tam nenajdu a tak trošičku závidím těm, co tam charisma tohoto seriálu objevili.
20465
Nemyslím, že jsou ta moudra, pronášená hlavně Hopkinsem, plochá, ale pokaždé mám pocit, že tohle už jsem někde slyšela a možná i v zábavnějším nebo dojímavějším podání? Nevím, nedokážu tahat konkrétní příklady z rukávu, ale bohužel mě to tentokrát nedojímá ani nebaví. EDIT: tak teď si připadám jako velký cynik a hnidopich a to mě dokáže dojmout i debata nad čajovým servisem v libovolné epizodě Downton Abbey *:D* Končím s grafomanií kolem (ne)kvalit Westworldu, já to tam nenajdu a tak trošičku závidím těm, co tam charisma tohoto seriálu objevili.
Godlike
0 0
reagovat
..."Že tady budou zlobit roboti víme dávno, teď se díváme, jak k tomu dojde..."

No právě a díváme se zatraceně dlouho a nic zásadnějšího se zatím nestalo :-) Náznaky mě taky nějak nechytly, respektive nemám pocit, že z nich vyleze něco, co stojí za to dlouhé čekání (jízda do kopce po horské dráze....nejspíš až k předposlední epizodě po vzoru Hry o trůny, chjo).
Bohužel mi tam chybí i jakákoliv atmosféra, možná je to kvůli tomu, že to vypiplané westernové pozadí slouží jen jako kulisa, víme, že všechno jede podle scénáře aneb proč by mě mělo zajímat rozuzlení jakékoliv storyline v parku? Zatím žádná nejeví známky toho, že by měla mít nějakou zásadní roli v sabotáži, kterou má na svědomí tajemný Arnold..ehm.
Víme, že roboti mají naprogramovaný každý záškub obočím a navíc jsou nesmrtelní a toho vědomí sebe sama nabývají už pěkně dlouho, aniž by to mělo nějaké zásadnější důsledky. Lidské postavy jsou k uzoufání nudné, jediný příslib je Muž v černém, ale ten jeho fetiš s nožem už mě po pěti epizodách taky moc nebere.
20464
..."Že tady budou zlobit roboti víme dávno, teď se díváme, jak k tomu dojde..." No právě a díváme se zatraceně dlouho a nic zásadnějšího se zatím nestalo :-) Náznaky mě taky nějak nechytly, respektive nemám pocit, že z nich vyleze něco, co stojí za to dlouhé čekání (jízda do kopce po horské dráze....nejspíš až k předposlední epizodě po vzoru Hry o trůny, chjo). Bohužel mi tam chybí i jakákoliv atmosféra, možná je to kvůli tomu, že to vypiplané westernové pozadí slouží jen jako kulisa, víme, že všechno jede podle scénáře aneb proč by mě mělo zajímat rozuzlení jakékoliv storyline v parku? Zatím žádná nejeví známky toho, že by měla mít nějakou zásadní roli v sabotáži, kterou má na svědomí tajemný Arnold..ehm. Víme, že roboti mají naprogramovaný každý záškub obočím a navíc jsou nesmrtelní a toho vědomí sebe sama nabývají už pěkně dlouho, aniž by to mělo nějaké zásadnější důsledky. Lidské postavy jsou k uzoufání nudné, jediný příslib je Muž v černém, ale ten jeho fetiš s nožem už mě po pěti epizodách taky moc nebere.
0 0
reagovat
20463
[link="https://www.youtube.com/watch?v=4kSGkGKwp9U"]K těm plochým konverzacím, které jsou alespoň pro mě ještě výše než vizuál.[/link]
0 0
reagovat
ROFL. Teď to nebrat nijak špatně, jen konstatuju, ale Davies kterej je schopnej vyhypovat do nebe každou sebeprůměrnější věc, nevidí kvality Westworldu? Už jsem asi viděl všechno.:D A s tou halo vzpourou docela wtf, seriál kolem toho podle mě halo nedělá, to udělaly už trailery. Že tady budou zlobit roboti víme dávno, teď se díváme, jak k tomu dojde a zatím je to nejpoutavější věc, co letos vznikla. Audiovizuálně i za několik let dozadu.

Nicméně já od Nolana taky čekám víc. A očekávám, že to dostanu. Zatím to na všech build-up úrovních funguje naprosto dokonale. Nemyslím si, že byste si zde měli někoho oblíbit a měli o ně mít starost. Možná až na hrdinu v bílém klobouku. Tohle je horská dráha, stejně jako park. Připoutej se a dívej.
20462
ROFL. Teď to nebrat nijak špatně, jen konstatuju, ale Davies kterej je schopnej vyhypovat do nebe každou sebeprůměrnější věc, nevidí kvality Westworldu? Už jsem asi viděl všechno.*:D* A s tou halo vzpourou docela wtf, seriál kolem toho podle mě halo nedělá, to udělaly už trailery. Že tady budou zlobit roboti víme dávno, teď se díváme, jak k tomu dojde a zatím je to nejpoutavější věc, co letos vznikla. Audiovizuálně i za několik let dozadu. Nicméně já od Nolana taky čekám víc. A očekávám, že to dostanu. Zatím to na všech build-up úrovních funguje naprosto dokonale. Nemyslím si, že byste si zde měli někoho oblíbit a měli o ně mít starost. Možná až na hrdinu v bílém klobouku. Tohle je horská dráha, stejně jako park. Připoutej se a dívej.
0 0
reagovat
Vypadá to suprově. Mám rád prostředí divokýho západu a mám rád sci-fi. Co se týče visuálu, scenérií apod. je to výborný. Nemůžu se ale prostě zbavit dojmu, že mě to ničím zásadním nepřakvapí. + Postavy mě nijak extra nezajímaj a nemám o ně starost (u androidů je to asi účel).
20461
Vypadá to suprově. Mám rád prostředí divokýho západu a mám rád sci-fi. Co se týče visuálu, scenérií apod. je to výborný. Nemůžu se ale prostě zbavit dojmu, že mě to ničím zásadním nepřakvapí. + Postavy mě nijak extra nezajímaj a nemám o ně starost (u androidů je to asi účel).
0 0
reagovat
Vždyť se to tak netváří, zatím se tady o vzpouře strojů bavíme jenom my a v seriálu o tom nepadlo ani slovo. A v každém seriálu se k něčemu schyluje, o tom to přece je... twist tady bude buď odhalení několika časových linek nebo pravá identita jistých lidí (dost možná se zjistí, že někteří lidé vlastně ani nebudou lidé). Rozhodně mi ale nepřijde, že by se tu nějak přešlapovalo po špičkách. Navíc se tu nějak podezřele ignoruje fakt, že ten seriál zkrátka a dobře vypadá naprosto fantasticky. :o ;)
20460
Vždyť se to tak netváří, zatím se tady o vzpouře strojů bavíme jenom my a v seriálu o tom nepadlo ani slovo. A v každém seriálu se k něčemu schyluje, o tom to přece je... twist tady bude buď odhalení několika časových linek nebo pravá identita jistých lidí (dost možná se zjistí, že někteří lidé vlastně ani nebudou lidé). Rozhodně mi ale nepřijde, že by se tu nějak přešlapovalo po špičkách. Navíc se tu nějak podezřele ignoruje fakt, že ten seriál zkrátka a dobře vypadá naprosto fantasticky. *:o* *;)*
0 0
reagovat
Uplne, jo? Tak se to ale nema tak tvarit :-
Ten serial je pro cloveka co videl film v mnoha ohledech strasne nudna zalezitost, bohuzel. Ano, zcela subjektivne :D
20459
Uplne, jo? Tak se to ale nema tak tvarit *:-* Ten serial je pro cloveka co videl film v mnoha ohledech strasne nudna zalezitost, bohuzel. Ano, zcela subjektivne *:D*
0 0
reagovat
Vzbura strojov je podla mna uplne vedlajsia.
20458
Vzbura strojov je podla mna uplne vedlajsia.
0 0
reagovat
Já si myslím, že vzpoura robotů není ten stěžejní twist, naopak je to nástroj jednoho člověka pomstít se jinému. Já si stojím za tím, že se to odehrává v různých časových úsecích. Typuju 3 časové úseky a cesty 2 mužů za pomstou.
20457
Já si myslím, že vzpoura robotů není ten stěžejní twist, naopak je to nástroj jednoho člověka pomstít se jinému. Já si stojím za tím, že se to odehrává v různých časových úsecích. Typuju 3 časové úseky a cesty 2 mužů za pomstou.
0 0
reagovat
"... našlapovat půl série po špičkách kolem vzpoury robotů, jakoby to byl twist [nebo ještě hůř základ děje] století, je pak velký krok vedle."

Přéésně, ježiš děkuju :+
20456
"... našlapovat půl série po špičkách kolem vzpoury robotů, jakoby to byl twist [nebo ještě hůř základ děje] století, je pak velký krok vedle." Přéésně, ježiš děkuju *:+*
0 0
reagovat
Já bych řekl že se to v jiné časové rovině odehrávat nemusí. Sami "řezníci" říkali když jim přivezli mrtvou bordelmamá, že ji musí vrátit co nejdřív na plac. Takže proč by nemohli vrátit i toho banditu?
Docela to dává smysl, jestli se hosté chodí do parku vystřílet a smyčka trvá třeba i déle než dva týdny (kdo ví?), tak by v tom parku na konci nikdo nebyl.
20455
Já bych řekl že se to v jiné časové rovině odehrávat nemusí. Sami "řezníci" říkali když jim přivezli mrtvou bordelmamá, že ji musí vrátit co nejdřív na plac. Takže proč by nemohli vrátit i toho banditu? Docela to dává smysl, jestli se hosté chodí do parku vystřílet a smyčka trvá třeba i déle než dva týdny (kdo ví?), tak by v tom parku na konci nikdo nebyl.
0 0
reagovat

Hairy_Ass

To je úhel pohledu, mně přijde naprosto průměrný Westworld :) Jeho největší výhodou je luxusní vizuál a herecké obsazení. Super hluboké filosofické přesahy, si každý domyslí sám, protože už je nejspíš všichni viděli přežvejkané několikrát někde jinde. Našlapovat půl série po špičkách kolem vzpoury robotů, jakoby to byl twist století, je pak velký krok vedle.
20454
To je úhel pohledu, mně přijde naprosto průměrný Westworld :) Jeho největší výhodou je luxusní vizuál a herecké obsazení. Super hluboké filosofické přesahy, si každý domyslí sám, protože už je nejspíš všichni viděli přežvejkané několikrát někde jinde. Našlapovat půl série po špičkách kolem vzpoury robotů, jakoby to byl twist století, je pak velký krok vedle.
Hairy_Ass
0 0
reagovat
Zajímavý, z jiných seriálů, které mi přijdou veskrze průměrné, se tu můžou všichni zbláznit, ale tohle tu každej "hatí". Přitom jediná slabší chvilka byla s těmi dvěma "chirurgy", jinak to nemělo téměř chybu. :D
20447
Zajímavý, z jiných seriálů, které mi přijdou veskrze průměrné, se tu můžou všichni zbláznit, ale tohle tu každej "hatí". Přitom jediná slabší chvilka byla s těmi dvěma "chirurgy", jinak to nemělo téměř chybu. *:D*
0 0
reagovat
Já v tom taky bohužel nevidim nic extra. Moc záhad tam podle mě neni a když už, tak mi rozhodně nebrání v klidném spánku. Materiálu o androidech, co nabydou sebeuvědomění, jsem viděl už myslim docela dost a jediný, co mě zajímá, je tak jen linka s Edem Harrisem.
Líbila se mi scéna z první epizody, kdy ten android citoval Shakespeara a potom posezení Hopkins vs Harris, jinak je to takový nemastný neslaný.
20444
Já v tom taky bohužel nevidim nic extra. Moc záhad tam podle mě neni a když už, tak mi rozhodně nebrání v klidném spánku. Materiálu o androidech, co nabydou sebeuvědomění, jsem viděl už myslim docela dost a jediný, co mě zajímá, je tak jen linka s Edem Harrisem. Líbila se mi scéna z první epizody, kdy ten android citoval Shakespeara a potom posezení Hopkins vs Harris, jinak je to takový nemastný neslaný.
0 0
reagovat
V této epizodě se děj zase trochu pohnul, což je dobře.

Takže se už znovu objevil termín MiB jako v Lost. To je super.:)
20442
V této epizodě se děj zase trochu pohnul, což je dobře. Takže se už znovu objevil termín MiB jako v Lost. To je super.*:)*
0 0
reagovat

Memphis

To ti závidím, taky bych to chtěla vnímat jako jízdu :D ale nemám se tam čeho chytit. Příští týden mi končí Poldark, ale zpátky k Westworldu mě to asi nezažene, radši opráším něco archivního nebo doženu resty.
20441
To ti závidím, taky bych to chtěla vnímat jako jízdu *:D* ale nemám se tam čeho chytit. Příští týden mi končí Poldark, ale zpátky k Westworldu mě to asi nezažene, radši opráším něco archivního nebo doženu resty.
Memphis
0 0
reagovat
Nevíte, co je dobrý. :D

Bojim se, že v tom lidi hledají víc, než v tom nakonec bude, viz True Detective. Vůbec mi to ale nevadí, protože si dokonale užívám tu jízdu. Baví mě objevovat nový zákoutí parku a navíc, jak znám seriály Jonathana Nolana, se to určitě teprve pořádně rozjede. Musí. :)
20440
Nevíte, co je dobrý. *:D* Bojim se, že v tom lidi hledají víc, než v tom nakonec bude, viz True Detective. Vůbec mi to ale nevadí, protože si dokonale užívám tu jízdu. Baví mě objevovat nový zákoutí parku a navíc, jak znám seriály Jonathana Nolana, se to určitě teprve pořádně rozjede. Musí. *:)*
0 0
reagovat

Integra

Takovejch bude víc, já bych mohl z fleku napsat úplně to samý až na větu, že se seriálem končím. Mám to jako pondělní "džípíčko", nic víc... ;)
20438
Takovejch bude víc, já bych mohl z fleku napsat úplně to samý až na větu, že se seriálem končím. Mám to jako pondělní "džípíčko", nic víc... *;)*
Integra
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se