Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Captain Boomerang na hvězdném táboře


ikona
Spooner
coopercourtneynetflixsummer
Herecký vyvrhel Jai Courtney se opět přimotal do jednoho hvězdného projektu. V čem ho uvidíme? 
Herec Jai Courtney nemá mezi filmovými fanoušky zrovna dobrou reputaci. Ostatně, když díky malé dávce charismatu a viditelně špatnému castingu malinko pohřbíte dvě legendární filmové značky, Terminátora a Smrtonosnou past, tak trochu si o diváckou nakládačku říkáte. Na druhou stranu Sebevražedný oddíl či první Jack Reacher dokázali, že když se mu scénář trefí do noty, je s ním i docela zábava. Navíc má zřejmě hodně snaživého a efektního agenta, díky němuž rodilý Australan v Hollywoodu ještě nějaký čas vydrží. A nyní si našel další zatraceně zajímavý projekt plný známých ksichtů.

 

Objeví se totiž asi v nejhvězdněji obsazeném seriálu současnosti, který však bohužel téměř nikdo neviděl, druhé řadě šílenosti Wet Hot American Summer. Nová sezóna s podtitulem 10 years later se bude, logicky, odehrávat 10 let po slavném táboře z prvního dílu, kdy se parta bývalých šestnáctiletých opět sejde na místě činu. A bude u toho i celé kompletně našlapané obsazení. Do o něco mladších postav se tedy i tentokrát převtělí Paul Rudd, Elizabeth Banks, Bradley Cooper, Chris Pine či Amy Poehler. Právě přítele posledně jmenované komediální stálice si pak Courtney zahraje. Mělo by jít pak konktrétně o slavnou hvězdu indie filmů, která nemá od fanoušků nikdy pokoj, a jež by charakteru Poehlerovic Amy rád ukázal, jak ji miluje. Na letní tábor proto vyrazí s ní. Už tak hvězdné obsazení si tak připisuje další známé jméno a Courtney se tím stává největší posilou druhé řady. A my už jsme teď zvědaví, jak si s touto nezvykle komediální rolí poradí.


Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace