Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jack Ryan má holku


ikona
Spooner
amazoncornishjackjack ryanjohn krasinskiryantom clancy
Seriálové zpracování populárního agenta se blíží. Kdo si zahraje jeho něžnou polovičku? 
O tom, že se na naše monitory chystá seriálové zpracování oblíbeného agenta Jacka Ryana, jste už snad u nás četli. Slavná postava Toma Clancyho to po kasovním propadáku s Chrisem Pinem tentokrát zkusí v produkci internetového Amazonu. Tvář mu pak v desetidílné sérii propůjčí sympaťák John Krasinski a tvůrčí otěže převezme Carlton Cuse, autor Ztracených či Bates Motelu. Natáčení je pak už na spadnutí a obsazení se nám tak v následujících týdnech začne hezky plnit. Do projektu totiž nyní přibylo další známé jméno.

 

Hlavní ženskou roli si totiž zahraje sympatická, a dle mého neprávem přehlížená, Abbie Cornish, která nás stihla okouzlit například ve Všemocném, Dobrém ročníku či šílenosti Sucker Punch. V Ryanovi si pak střihne zkušenou doktorku a čím dál větší hvězdu lékařského světa, Cathy Mueller, která se specializuje na infekční choroby. A to bude nejspíš důvod, proč spojí síly s titulním začínajícím analytikem CIA, jenž se postaví novému druhu terorismu ohrožující svět. No, a navíc to mezi nimi začne solidně jiskřit. Prostě hodně zajímavá posila, která se vedle Krasinskiho rozhodně neztratí. Abbie Cornish si navíc více pozornosti rozhodně zaslouží. Casting nového Jacka Ryana tak zatím vychází na jedničku.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace