Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Teorie velkého třesku vyfasuje spin-off


ikona
Spooner
big bang theorysheldonteorie velkeho tresku
Dočká se jeden z nejúspěšnějších sitcomů dekády televizního bratříčka? 

Můžeme si o současné kvalitě potrhlých geeků myslet co chceme, faktem ale zůstává, že Teorie velkého třesku je i ve své desáté řadě jedním z nejsledovanějších seriálů vůbec a mezi sitcomy, co se týče ratingů, jen marně hledá konkurenci. Holt sváteční a líné diváky tahle trošku rutinní řachanda a Sheldonovo šaškování asi jen tak neomrzí a tuto partičku budeme v bedně asi ještě nějaký ten pátek vídat. Jenže každý hit musí jednou skončit a stanice CBS to moc dobře ví. A jelikož chtějí tamní kravaťáci tuhle krávu dojit ještě hodně dlouho, pomalu si připravují zadní vrátka v podobě spin-offu. Ano, čtete správně.

Svůj vlastní seriál pak nevyfasuje nikdo jiný, než už takřka legendární Sheldon. Ne, nebojte se, megageek a věčný otrava se od svých přátel nijak netrhne. Chystaný spin-off by nás totiž měl zavést do Sheldonova dětství, konkrétně jeho dvanácti let. Takže budeme nejspíš sledovat jeho mladá léta coby malého génia a asociála, jenž se snažil přežít ve škole a s nechápající rodinou. Že to zní jako velké wtf a nejzbytečnější spin-off široko daleko? To si pište. Produkci si pak vezme na starosti kompletní tým z TBBT v čele s veteránem Chuckem Lorrem a samozřejmě také Jimem Parsonsem. CBS pak má s projektem samozřejmě velké plány a ráda by ho poslala do bedny již příští podzim.  A já se jim vlastně ani příliš nedivím. Něco mi říká, že i na tuto z prstu vycucanou zbytečnost zase poběží k televizi miliony diváků.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace