Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo se vrátí v Defenders?


ikona
Spooner
cagedaredevildefendersfistjessicajoneslukemarvel
Comicsová týmovka nabírá další obsazení. Které známé postavy se v ní objeví? 
Napjatě očekávaná comicsová týmovka The Defenders,  v níž spojí všichni superhrdinové Marvelu ze stáje Netflixu, se v uplynulých dnech konečně začala točit a kamery jedou na plné obrátky. Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage a Iron Fist se tu postaví tajemné záporáčce v podání Sigourney Weaver. Kdo jim ale bude dělat ono pověstné křoví, zatím ovšem nebylo známo. Vzhledem k ne tak velké rozloze Hell´s Kitchen se tak nějak očekávalo, že se vrátí i pár vedlejších postav ze sólovek jednotlivých hrdinů. Tvůrci ale nyní zveřejnili zřejmě téměř kompletní obsazení a my tak můžeme s jistotou říci, že se vrátí skoro všichni. 

Že se v Defenders objeví bývalá sestřička Claire v podání Rosario Dawson, bylo víceméně jasné celou dobu, nakonec ovšem přispěchají na pomoc prakticky všichni parťáci hlavních hrdinů. Daredevila tak v týmovce navštíví kámoš Foggy i láska Paige a dočkáme se i jeho tajemného mentora Sticka. Jessice Jones pak bude pomáhat nejlepší kámoška Trish, soused Malcolm a dojde i na právničku Jeri Hogart v podání Carrie-Anne Moss. Luke Cage pak přivítá zpět policistku Misty Knight a Iron Fist zase drsňačku Colleen Wing, kterou teprve pořádně poznáme v jeho chystaném seriálu. Hlavně se však, pro někoho možná malinko nečekaně, vrátí i fanoušky milovaná Elektra. I když bůhví, za jakou stranu bude vzhledem ke konci druhého Daredevila kopat. Stejně jako není jasné, jak velké role budou osvědčené postavy v seriálu vůbec mít. Stále se navíc neví, jestli hrdinnému týmu nakonec nějak vypomůže i milovaný Punisher (jen na Imdb je Jon Bernthal i bez oficiálního potvrzení uveden v obsazení). Do Defenders se prostě nevrátí jen ústřední čtveřice, ale i většina vedlejších partů. Fanoušci tak mají další důvod, proč skákat nadšením.


Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace