Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Stranger Things nabírají posily


ikona
Spooner
netflixstranger things
Které známé tváře se objeví v druhé řadě největšího seriálového překvapení roku? 
Seriál Stranger Things okouzlil svou nostalgickou osmdesátkovou atmosférou a poklonou tehdejším filmovým i knižním sci-fi klenotům miliony diváků po celém světě a po právu se stal jedním z nejpříjemnějších překvapení roku. Diváci i kritici slintali nadšením, Netflix si připsal jeden ze svých doposud nejsledovanějších seriálů a očekávání pro druhou řadu jsou proto sakra vysoká. Ta se začala natáčet v uplynulých dnech a před kameru se samozřejmě vrátí kompletní obsazení v čele s Winonou Ryder, Davidem Harbourem a naštěstí také Jedenáctkou v podání roztomilé Millie Bobby Brown. Pouze známé ksichty ovšem nestačí, a tak se budeme moci těšit i na nové tváře. A tvůrci nyní do svých spárů ulovila dvě hodně zajímavá jména, jež opět dosti příjemně hrají na onu nostalgickou notu osmdesátých let. 
První nadějnou posilou se stává Sean Astin, jehož všichni dobře známe coby Sama Křepelku z Pána Prstenů. Jeho obsazení však dělá fandům radost ze zcela jiných důvodů. Zahrál si totiž jednoho z dětských hrdinů v osmdesátkovém kultu Goonies, tedy v jednom z hlavních předobrazů seriálového hitu. Ve Stranger Things si pak zahraje bývalé spolužáka Joyce a šerifa Hoppera, který v současnosti vlastní tamní obchod s elektrem. Druhým nováčkem je potom televizní veterán Paul Reiser ze slavného sitcomu Jsem do tebe blázen. Jo, a samozřejmě si zahrál i Cameronových Vetřelcích. Zde si pak zahraje doktora Owense, jenž má za úkol uklidit “nepořádek“ a uklidnit situaci po událostech z minulé série. Prostě hodně sympatická jména, která zaručují, že i tentokrát bude retro a nostalgie téct proudem. A my už se teď nemůžeme dočkat.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace