Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Daredevil touží po své nemesis


ikona
do_Od
bullsyecolin farreldaredevildefenderselektracharlie coxjason stathammarvelnetflix
Koho by si Charlie Cox *stále* přál vidět ve třetí řadě Daredevila? 

Minulý víkend jsem si dal již třetí maraton druhé řady výborného Daredevila a pokud jste ji náhodou z nějakého důvodu stále neviděli, pak byste to měli ihned napravit. Pro mě osobně totiž jasný kandidát na seriál roku, a kdybych mohl, zvedl bych tu desítkovou recenzi ještě o něco výš. Obzvlášť pak v porovnání s letošním zklamáním v podobě Luka Cage. Nicméně nemůžu, takže si budeme muset vystačit jen s nějakým kratičkým tématem, ve kterém se pokusím ty důvody pro moje nadšení ještě jednou a o něco detailněji už v blízké budoucnosti popsat.

Ale zpátky k Daredevilovi, druhá řada skončila nejen na vysoké notě, ale také i slušným cliffhangerem a je jenom otázkou, jestli na něj navážeme už za rok v týmovce Defenders, nebo až během třetí řady, která dorazí na Netflix v roce 2018. Představitel hlavní postavy Charlie Cox se teď každopádně rozpovídal na téma, jaká postava by se podle něj měla ve třetí řadě seriálu objevit, a pokud už jste s ním pár rozhovorů četli, nejspíš to pro vás nebude žádná novinka.

Charlie totiž opět připomněl, že se ze všeho nejvíc touží utkat se slavným Daredevilovským záporákem Bullseyem. Toho si už v minulosti zahrál Colin Farrel v proklínaném filmu s Benem Affleckem z roku 2002. Naposledy se o ní ale mluvilo už po skončení první řady Daredevila, kdy tvůrci měli dokonce roli obsazenou Jasonem Stathamem, z čehož však nakonec sešlo, protože studio chtělo diváky překvapit a to se díky úniku informací jaksi nepodařilo. Charlie věří, že se Bullseye dříve či později v seriálu objeví a to i přesto, že podle jeho vlastních slov o to herečky Deborah Ann Woll ani Elodie Yung nijak zvlášť nestojí. No, z určitých a fanouškům komiksů dobře známých důvodů se jim asi nemůžeme moc divit. A co vy, brali byste Bullseye? Koho byste si do role přáli? Dejte vědět v diskuzi.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace