Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Má Netflix videoherní plány?


ikona
Spooner
assassincreednetflixubisoft
Zkusí internetový gigant své štěstí na poli herních adaptací. A s kterou značkou spojí své síly? 

V Netflixu se toho opravdu nebojí. Jakoby nestačilo, že internetová stáj produkuje jeden seriálový hit za druhým a jejich comicsová spolupráce s Marvelem prozatím vychází na jedničku, slavná služba nyní koketuje s další velkou výzvou. Ano, pochopili jste správně, internetový gigant dle všeho vážně uvažuje o vkročení na pole dosud smolných herních adaptací.

Internetová jednička pak o kýžené spolupráci a právech na herní tituly nejedná s nikým menším, než s vydavatelstvím Ubisoft. Probíhající jednání a velký zájem Netflixu o videoherní adaptace pak potvrdil sám šéf Ubisoftu, Yves Guillemot. Případná dohoda by pak mohla čítat hned několik seriálů. Žádné další podrobnosti se ovšem zatím neví. Herní fanoušci už však začali o případných herních seriálech horečně spekulovat a internetová šuškanda několik dní jede naplno. Nejvíce se pak samozřejmě mluví o herním megahitu Assassin’s Creed, jenž by tak mohl v případě úspěchu chystaného celovečeráku vyfasovat celkem rychle seriálového bratřička. Spekuluje se pak také o adaptacích her Far Cry, Splinter Cell, Rainbow Six či Watch Dogs. Některé z nich sice filmová divize Ubisoftu už nějaký ten pátek plánuje v celovečerním hávu, vzhledem k (ne)úspěšnosti jiných herních přechodů a průtahů v produkci bychom se ale nedivili, kdyby herní hlavouni zkusili své štěstí spíš na televizním písečku. Pro oba velké hráče se tak jeví případná spolupráce jako logická a hodně zajímavá volba. Na výsledek jejich jednání si ovšem budeme muset asi ještě nějaký čas počkat.

Co si o těchto ambiciózních plánech Netflixu myslíte vy? A které oblíbené pařby byste nejraději viděli v seriálové podobě?

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace