Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Živí mrtví: S07E05

příspěvky 1 - 3 Napsat příspěvek
S07E05 - Tak tenhle díl mě vůbec nesedl a fakt jsem se dost nudil. Nic výrazného, prostě podprůměrný díl TWD. 5/10
20593
S07E05 - Tak tenhle díl mě vůbec nesedl a fakt jsem se dost nudil. Nic výrazného, prostě podprůměrný díl TWD. 5/10
0 0
reagovat
Díl super, hlavně Trevor. Doufám že ho nezabijou v mid-season finále.
20559
Díl super, hlavně Trevor. Doufám že ho nezabijou v mid-season finále.
0 0
reagovat
Že se epizoda zdaleka nepřibližuje k nadprůměru? Já bych řekl že tohle je nadprůměr velmi slušný, nejen v rámci série. I já tvrdím že první 4 série jsou nedostižné (pro mě) ale tenhle díl se prostě povedl.
Není nějak extra dějově zásadní ani akční, není tu Negan, a pokračuje se v trendu dílů soustředěných vždy jen na někoho... ale tohle je prostě natočené tak že při sledování tyhle věci ani nenapadnou. S těmi zápornými postavami se dá souhlasit - Negan, jeho pravá ruka i Dwight jsou dosti výrazné persony a jejich přítomnost díly dost oživuje. Radost mám i z Xandera Berkeleyho aka Gregoryho, tenhle nedoceněný mistr vedlejších rolí je znovu přesný jako hodinky. Mezi Carlem a Enid to konečně trochu jiskří (herečka pomalu, ale jistě roste do krásy) a padly i obavy, že když má u sebe Negan Daryla, přijde Carlova dobrovolná 'návštěva' známá z komiksu vniveč. Ve spojení s Ježíšem dost nadějná kombinace.
Kolem a kolem je tento díl jen normální epizoda, ne zlomová jako třeba S07E01, ale na srovnatelné úrovni. Když se holt umí, i na první pohled další vatový díl se může povést a to i bez velkých dějových zvratů. Když si to tak vezmu, jediná epizoda sedmé řady co mě zatím moc neoslovila je ta druhá, tedy zatím je na tom série dobře. Jsme cca ve třetině a zatím jen jeden horší díl, pokud to tak půjde dál a za celou sezónu budeme mít jen tři nudné díly a zbytek povedený jako dosud, vidím to nadějně.
20555
Že se epizoda zdaleka nepřibližuje k nadprůměru? Já bych řekl že tohle je nadprůměr velmi slušný, nejen v rámci série. I já tvrdím že první 4 série jsou nedostižné (pro mě) ale tenhle díl se prostě povedl. Není nějak extra dějově zásadní ani akční, není tu Negan, a pokračuje se v trendu dílů soustředěných vždy jen na někoho... ale tohle je prostě natočené tak že při sledování tyhle věci ani nenapadnou. S těmi zápornými postavami se dá souhlasit - Negan, jeho pravá ruka i Dwight jsou dosti výrazné persony a jejich přítomnost díly dost oživuje. Radost mám i z Xandera Berkeleyho aka Gregoryho, tenhle nedoceněný mistr vedlejších rolí je znovu přesný jako hodinky. Mezi Carlem a Enid to konečně trochu jiskří (herečka pomalu, ale jistě roste do krásy) a padly i obavy, že když má u sebe Negan Daryla, přijde Carlova dobrovolná 'návštěva' známá z komiksu vniveč. Ve spojení s Ježíšem dost nadějná kombinace. Kolem a kolem je tento díl jen normální epizoda, ne zlomová jako třeba S07E01, ale na srovnatelné úrovni. Když se holt umí, i na první pohled další vatový díl se může povést a to i bez velkých dějových zvratů. Když si to tak vezmu, jediná epizoda sedmé řady co mě zatím moc neoslovila je ta druhá, tedy zatím je na tom série dobře. Jsme cca ve třetině a zatím jen jeden horší díl, pokud to tak půjde dál a za celou sezónu budeme mít jen tři nudné díly a zbytek povedený jako dosud, vidím to nadějně.
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se