Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Star Trek nabírá posádku


ikona
Spooner
discoverystar trek
Seriálová legenda se brzy vrátí na obrazovky. Kdo se v ní objeví? 
S filmovým Star Trekem to po komerčním zklamání z třetího dílu vypadá všelijak, ten televizní se ale po delší odmlce vrátí už příští rok. Nový seriál ze slavného vesmíru s podtitulem Discovery ovšem provází v posledních měsících celkem zásadní komplikace. Produkce se až nečekaně vleče, seriál byl z plánované lednové premiéry odsunut někdy na zbytek roku 2017 a pozici showrunnera musel opustit tvůrce Hannibala či Amerických bohů, Bryan Fuller. I přesto se na nové dobrodružství Hvězdné flotily, jež by mělo být prequelem klasickým dobrodružství Kirka, Spocka a spol., hodně těšíme. Produkce se navíc konečně začíná posouvat vpřed a my víme, kdo si zahraje jednu z hlavních rolí. A rozhodně nejde o žádné neznámé jméno.

 

Jednou z hlavních hvězd nového Star Treku se totiž stává asijská veteránka Michelle Yeoh, hvězda klasiky Tygr a drak, sci-fi Sunshine či bondovky Zítřek nikdy neumírá. V dnešní době už sice neplatí za tak velkou asijskou hvězdu jako před lety, pořád se ovšem jedná o hodně zvučnou posilu, jež by mohla být slušným hereckým tahounem. A navíc má potenciál na to pořádně nakoupat pár klingonských zadků. Koho si přesně zahraje, zatím není jasné. Spekuluje se však, že by mohla být nadporučíkem nové posádky a dost pravděpodobně se jedná o hlavní roli. Už dříve totiž tvůrci slibovali do Discovery ženskou hrdinku bez kapitánského odznaku. A asijská drsňačka by rozhodně byla zajímavou volbou. Uvidíme, zda se bude jednat o jediné známé jméno, nebo nás internetová platforma CBS All Acces ještě příjemně překvapí.

Update: Michelle Yeoh byla nakonec potvrzena do role kapitánky Hvězdné flotily.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace