Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Živí mrtví: S07E06

příspěvky 1 - 3 Napsat příspěvek
Pro mě bohužel jedna z nejhorších, ne-li nejhorší epizoda seriálu. Takhle jsem se hodně dlouho nenudil. Udělali by mnohem lépe, kdyby epizodu 2,3 a 6 sestříhali max do dvou epizod. Takhle se to strašně vleče a to jsem člověk, co tyhle kecací díly většinou chránil. Mají nejzajímavější záporáky a oni z toho dělají takovou kaši. :-:-:-
20611
Pro mě bohužel jedna z nejhorších, ne-li nejhorší epizoda seriálu. Takhle jsem se hodně dlouho nenudil. Udělali by mnohem lépe, kdyby epizodu 2,3 a 6 sestříhali max do dvou epizod. Takhle se to strašně vleče a to jsem člověk, co tyhle kecací díly většinou chránil. Mají nejzajímavější záporáky a oni z toho dělají takovou kaši. *:-**:-**:-*
0 0
reagovat
S07E06 - Lepší, než minulá epizoda. Změna prostředí byla fajn, přesto jsem z dílu neskákal do stropu. Tara jako postava je celkem fajn, ale nedovedu si představit, že by jí měly věnovat ještě někdy více prostoru. Co se týče natahování, tak mě to pěkně sere. Slušných 6/10.
20607
S07E06 - Lepší, než minulá epizoda. Změna prostředí byla fajn, přesto jsem z dílu neskákal do stropu. Tara jako postava je celkem fajn, ale nedovedu si představit, že by jí měly věnovat ještě někdy více prostoru. Co se týče natahování, tak mě to pěkně sere. Slušných 6/10.
0 0
reagovat

S07E06

Tak s jedním se dá určitě souhlasit - ten systém kdy je každý díl o někom jiném už pomalu štve. Ne že by některé takové díly nebyly dobré... ale série se tak zdá ještě rozvleklejší než ve skutečnosti je. Mohl bych se zase rozepsat o tom jak by bylo jednoduché a přitom v rámci lepšího tempa funkční střídat víc dějových linek během jedné epizody, ale to bych se opakoval.
Jinak k samotné epizodě - jo, i tentokrát mě to bavilo. Taru a Heatha jsme už neviděli tak dlouho že by na ně jeden skoro zapomněl. Což by byla škoda. Především Tara vždy patřila k postavám co sice nebyly tak důležité, ale byla sympatická a na rozdíl od některých jí člověk tu smrt nepřál. Zápletka s další utajenou komunitou sice moc originálně nezní, ale právě Tara, resp. její představitelka Alanna Masterson to celé v pohodě utáhne. A pokud baví postava, na které díl především stojí, je napůl vyhráno. Ano, 50 minut je trochu moc, chtělo by to prostřihy i na jiné postavy a děj se v podstatě neposune (v případě že se sutajenou komunitou už nesetkáme vlastně vůbec) , ale lhal bych kdybych tvrdil že mi ta necelá hodinka příjemně neutekla. Za mě poctivých 6/10.
Hlavní problém je ale zkrátka v tom, že se blížíme do půlky série, a kdybychom si měli zrekapitulovat co se za tu dobu stalo, kam jsme se posunuli, tak je toho zoufale málo. Klasický nešvár posledních sérií. Nepochybuji o tom že druhá polovina bude hutnější, ale ta první polovina ve které se skoro nic neděje... to je nyní u TWD takřka pravidlem. A to zápletka se Spasiteli přímo vybízela ke změně. I kdyby od teď každý další díl byl doslova našlapaný (jakože nebude), ten start sedmé řady je prostě zbytečně pomalý a rozkouskovaný.
20606
Tak s jedním se dá určitě souhlasit - ten systém kdy je každý díl o někom jiném už pomalu štve. Ne že by některé takové díly nebyly dobré... ale série se tak zdá ještě rozvleklejší než ve skutečnosti je. Mohl bych se zase rozepsat o tom jak by bylo jednoduché a přitom v rámci lepšího tempa funkční střídat víc dějových linek během jedné epizody, ale to bych se opakoval. Jinak k samotné epizodě - jo, i tentokrát mě to bavilo. Taru a Heatha jsme už neviděli tak dlouho že by na ně jeden skoro zapomněl. Což by byla škoda. Především Tara vždy patřila k postavám co sice nebyly tak důležité, ale byla sympatická a na rozdíl od některých jí člověk tu smrt nepřál. Zápletka s další utajenou komunitou sice moc originálně nezní, ale právě Tara, resp. její představitelka Alanna Masterson to celé v pohodě utáhne. A pokud baví postava, na které díl především stojí, je napůl vyhráno. Ano, 50 minut je trochu moc, chtělo by to prostřihy i na jiné postavy a děj se v podstatě neposune (v případě že se sutajenou komunitou už nesetkáme vlastně vůbec) , ale lhal bych kdybych tvrdil že mi ta necelá hodinka příjemně neutekla. Za mě poctivých 6/10. Hlavní problém je ale zkrátka v tom, že se blížíme do půlky série, a kdybychom si měli zrekapitulovat co se za tu dobu stalo, kam jsme se posunuli, tak je toho zoufale málo. Klasický nešvár posledních sérií. Nepochybuji o tom že druhá polovina bude hutnější, ale ta první polovina ve které se skoro nic neděje... to je nyní u TWD takřka pravidlem. A to zápletka se Spasiteli přímo vybízela ke změně. I kdyby od teď každý další díl byl doslova našlapaný (jakože nebude), ten start sedmé řady je prostě zbytečně pomalý a rozkouskovaný.
S07E06
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se