Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Spin-off Sons of Anarchy dostal zelenou


ikona
Spooner
mayanssonssons of anarchy
Věhlasná motorkářská pecka se dočká seriálové, a tak trochu mexického, bratříčka.  
Je neuvěřitelné, jak ten čas letí, ale za pár týdnů už uplynou dva roky od chvíle, kdy se s námi rozloučila motorkářská pecka Sons of Anarchy. A téměř stejnou dobu se pak mluví o jejím možném spin-offu. A není divu, drsná story Jaxe Tellera je pořád nejsledovanějším seriálem kabelovky FX vůbec a tvůrce Kurt Sutter má od té doby za sebou jen historický propadák The Bastard Executioner. Seriálový bratříček, jenž by se měla zaměřit na mexický motorkářský gang Mayans, se tedy kutí už hodně dlouho a stanice i fanoušci v ní vkládají zřejmě velké naděje. A nyní konečně dostal projekt zelenou.

 

Televize FX totiž definitivně kývla na natočení pilotu novinky Mayans MC a vzhledem ke slavné značce a Sutterovým kvalitám je schválení kompletní série jen otázkou času. Scénář tentokrát sepsal s Elginem Jamesem a sám tvůrce si tentokrát sedne i za kameru coby režisér. A o čem, že spin-off krvavých motorkářů vůbec bude? Děj se bude odehrávat po událostech finále SoA a přesuneme se na hranice Kalifornie s Mexikem. Zde budeme sledovat tamní pobočku titulního motorkářského klubu, v níž hlavní postava Reyese bude bojovat s touhou po pomstě místnímu nebezpečnému kartelu a zároveň se bude snažit vydobýt respekt u žen svého života. Sutter se zkrátka evidentně bude držet zajetých kolejí a my jen můžeme tipovat, zda nakonec nedojde i na menší roličku pro někoho ze starých známých. Zvědavost ale zatraceně stoupá.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace