Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Z Visiona geniálním zločincem


ikona
Spooner
bettandiscoverymanifestoworthington
Paul Bettany se představí v zatraceně slibné minisérii. A postaví se mu samotný Sam Worthington. 

Stanice Discovery není zrovna známá produkcí seriálových pecek a stále se soustřeďuje hlavně na prověřené dokumenty. Před lety nám sice nabídla hodně povedenou dobrodružnou minisérii Klondike, v níž jsme zažili zlatou horečku, od té doby byl ovšem od známé televize na seriálovém poli prakticky klid. Nyní se ale tamní kravaťáci rozhodli zkusit své štěstí znovu a přichází s další minisérií, na níž dle všeho rozhodně nehodlají šetřit.

 

Jejich nová osmidílná série Manifesto bude totiž pojednávat o nechvalně známém zločinci s brilantním mozkem, Tedem Kaczynskim ,známým jako Unabomber. Ten rozesílal po Spojených státech bomby, které si vybraly několik obětí. Seriál pak bude sledovat snahu FBI v čele s agentem Jimem Fitzgeraldem, jenž využije své špičkových schopností, aby atentátníka konečně dopadl. A chystá se na nás opravdu hvězdný duel. Slavného zločince si totiž zahraje Paul Bettany, jeho hlavního pronásledovatele si pak střihne hvězda Avatara, Sam Worthington. A to už je sakra zajímavá a hvězdná dvojice, jež slibuje hodně zajímavé věci. Bettany, jenž si už v posledních letech prakticky jen vydělává na nájem v Avengers, navíc podobnou roli potřebuje jako sůl a Worthington ve válečném Hacksaw Ridge ukázal, že si taky zaslouží další hereckou šanci. Seriál s hvězdnou dvojicí si pak bere na starosti televizní veterán Greg Yaitanes, který se naposledy podepsal například pod krvavé Banshee či výtečné Quarry. Zdá se zkrátka, že Discovery svůj nový projekt vložilo do těch správných rukou. A já už jen kvůli přehlíženému Bettanymu doufám v další seriálovou pecku.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace