Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Živí mrtví: S07E07

příspěvky 1 - 3 Napsat příspěvek
Epizoda v pohodě. Když se drží komiksu tak je to většinou koukatelný. Oproti tý sra*ce s Tarou nebe a dudy.
20662
Epizoda v pohodě. Když se drží komiksu tak je to většinou koukatelný. Oproti tý sra*ce s Tarou nebe a dudy.
0 0
reagovat
Jediný důvod proč na to teď koukám je Negan démonického JDM. Chci s ním spin-off a to hned.
20661
Jediný důvod proč na to teď koukám je Negan démonického JDM. Chci s ním spin-off a to hned.
0 0
reagovat

S07E07

Je fakt že před mid-finále jsem asi čekal nějaký větší spád, ale úplně černě to taky nevidím. Hlavní plus je v tom, že pomalu zjišťujeme jak to u Negana vlastně chodí, a tohle poodkrývání hierarchie mě baví. Nové postavy, protože o nich ještě moc nevíme, taky. Daryl zatím pořád jen tiše trpí a nezbývá než doufat že se brzo dočká příležitosti trochu se předvést.
S Rositou tak úplně nesouhlasím, je možná 'otravná', ale to jak si houževnatě jde za svým, i její motivace, jsou pochopitelné a její postava mě jako jedna z mála momentálně opravdu baví a zajímá. Navíc právě její linie s Eugenem může být pro další dění a konflikt s Neganem rozhodující - což se rozhodně o všech říci nedá.
Rick, Michonne a všichni ostatní - jedou si zde to své málo, co jim zde bylo přiděleno. Ono vypadá blbě to takhle stručně odbýt, ale co víc napsat, když prostor není dán ani postavám které by ho bývaly dobře využily... Chápu-li to správně, Rick byl a je hl. hrdinou seriálu. Téměř v polovině 7. série zde ale zatím byly jen dva díly, kde dostal více prostoru. Proč...? I ta Michonne je nepochopitelně hodně v pozadí. Zdá se mi že až na Negana každá postava dostane více místa tak jednou za pět epizod, a právě tohle epizodické dění oproti dřívějšímu souvislému příběhu působí hodně rozvlekle.
Já vím, je to jen opakování již řečeného... ale stojím si za tím že sedmá série není špatná, jen moc roztahaná - místo do osmi stlačit dosavadní dění do pěti dílů, promíchat jednotlivé dějové linky ať nesledujeme každý díl někoho jiného, a hned to má větší spád, větší dynamiku, ne? Například jsem očekával, že linka s Carlem a Neganem, který ho vrací Rickovi, se vyřeší už zde (když už má díl přes hodinu) ale ono je asi jednodušší nechat si to zase napříště... no co naděláme že?
Za S07E07 - 6/10
20660
Je fakt že před mid-finále jsem asi čekal nějaký větší spád, ale úplně černě to taky nevidím. Hlavní plus je v tom, že pomalu zjišťujeme jak to u Negana vlastně chodí, a tohle poodkrývání hierarchie mě baví. Nové postavy, protože o nich ještě moc nevíme, taky. Daryl zatím pořád jen tiše trpí a nezbývá než doufat že se brzo dočká příležitosti trochu se předvést. S Rositou tak úplně nesouhlasím, je možná 'otravná', ale to jak si houževnatě jde za svým, i její motivace, jsou pochopitelné a její postava mě jako jedna z mála momentálně opravdu baví a zajímá. Navíc právě její linie s Eugenem může být pro další dění a konflikt s Neganem rozhodující - což se rozhodně o všech říci nedá. Rick, Michonne a všichni ostatní - jedou si zde to své málo, co jim zde bylo přiděleno. Ono vypadá blbě to takhle stručně odbýt, ale co víc napsat, když prostor není dán ani postavám které by ho bývaly dobře využily... Chápu-li to správně, Rick byl a je hl. hrdinou seriálu. Téměř v polovině 7. série zde ale zatím byly jen dva díly, kde dostal více prostoru. Proč...? I ta Michonne je nepochopitelně hodně v pozadí. Zdá se mi že až na Negana každá postava dostane více místa tak jednou za pět epizod, a právě tohle epizodické dění oproti dřívějšímu souvislému příběhu působí hodně rozvlekle. Já vím, je to jen opakování již řečeného... ale stojím si za tím že sedmá série není špatná, jen moc roztahaná - místo do osmi stlačit dosavadní dění do pěti dílů, promíchat jednotlivé dějové linky ať nesledujeme každý díl někoho jiného, a hned to má větší spád, větší dynamiku, ne? Například jsem očekával, že linka s Carlem a Neganem, který ho vrací Rickovi, se vyřeší už zde (když už má díl přes hodinu) ale ono je asi jednodušší nechat si to zase napříště... no co naděláme že? Za S07E07 - [b]6/10[/b]
S07E07
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se