Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo se ujme Inhumans?


ikona
Spooner
inhumansiron fistmarvelnetflix
Nový seriál od Marvelu se rychle hýbe vpřed. Jaký seriálový tvůrce si ho vezme na starosti? 
V Marvelu se tedy rozhodně neflákají. Je to teprve pár týdnů, co šokovali všechny své fanoušky tím, že se rozhodli prokletý filmový projekt Inhumans přeměnit v hodně ambiciózní seriál stanice ABC, jehož úvodní dva díly se budou dokonce exkluzivně dva týdny uvádět v kinech IMAX. Tamní kravaťáci však nezahálí a produkce podle všeho chvátá rychle vpřed. Víme tak už tedy, že seriál o lidech, kteří během dlouholetého experimentu rasy Kree získali superschopnosti, bude pojednávat především o známém hrdinovi Black Boltovi a královské rodině z města Attilan. Na obrazovky novinka dorazí 26. září, v kinech by se pak měla objevit už začátkem měsíce. A nyní už také víme, který známý tvůrce si vezme nové superhrdiny do parády.

 

A nutno říct, že Marvel vsadil v tomto případě na osvědčené jméno. Showrunnerem seriálu se totiž stává Scott Buck, jenž má své tvůrčí prsty ve skvělém Římu, Odpočívej v pokoji, ale bohužel také v posledních řadách Dextera. Hlavně je ovšem hlavním tvůrcem nadcházející sólovky Iron Fista na Netflixu. Hoši od komiksů pak jsou s jeho prací evidentně hodně spokojeni a rozhodli se mu proto svěřit další ostře sledovaný projekt. Ostatně už v případě chystané týmovky The Defenders, na níž dělají autoři druhé série Daredevila, dali producenti jasně najevo, že v bedně dávají přednost prověřeným tvářím. Tak snad jim to v tomto případě vyjde a my se nezačneme po premiéře Iron Fista o Inhumans spíše bát. 


Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace