Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Z Westworldu do vesmíru


ikona
Spooner
abramsglarehbo
J. J. Abrams a HBO po seriálovém hitu zase spojí síly. A naservírují nám hodně ambiciózní sci-fi! 
Výtečný sci-fi western Westworld se stačil stát nejen jedním z největších seriálových hitů roku, ale také jednou z nejúspěšnějších novinek stanice HBO vůbec. A vavříny za to nesbírá jen Nolanovic Jonathan a jeho scenáristická parťačka Lisa Joy, ale tak slavný režisér a nezastavitelný producent J. J. Abrams. Jeho ruka možná nebyla u westernového hitu tak výrazná, jako v případě zmiňované dvojice. I přesto zase jednou prokázal neskutečný čuch na televizní událost i svůj talent vyprodukovat kousek s parádním světem plným tajemna a záhad. Spolupráce Abramsova parádního čichu a slavné kabelovky zkrátka vyšla na jedničku. Obě strany si navíc evidentně hodně sedli, a tak společně chystají další ambiciózní hit.

 

Režisér Star Treků či sedmých Star Wars si totiž bere pod svá produkční křídla sci-fi novinku Glare, která bude pojednávat o kolonizaci cizí planety. Nic víc se zatím o potenciální sérii neví. Celý projekt je totiž zatím v plenkách a teprve se začíná pořádně makat na scénáři. Ten bude mít na starosti ne příliš známý Javier Gullón, jenž má na kontě například totální podivnost (v tom dobrém slova smyslu) Denise Villeneuvea, Nepřítel. Uvidíme tedy, co nakonec s touto vesmírnou látkou svede. HBO však novince nejspíš věří a něco mi říká, že na Abramsově dítku se zase šetřit nebude. Jestli bude tvůrce Ztracených či Aliasu na kabelové jedničce slavit druhý úspěch, si ale ještě nějaký pátek počkáme.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace