Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Protiúder se vratí


ikona
Spooner
backcinemaxprotiuderstrike
Akční pecka od Cinemaxu se dočká rebootu. Kdo se v něm objeví? 

Co si budeme povídat, s akčními seriály je to v posledních letech v televizi dost na štíru. Jack Bauer odešel na odpočinek a jedinou stanicí, jež nás aspoň malinko zásobovala výbuchy a vystřílenými náboji, je Cinemax. Bratříček HBO nám totiž v minulých letech servíroval jak krvavé Banshee, tak zejména akční nářez Protiúder, který napětím a adrenalinem opravdu nešetřil a byl tou pravou televizní chlapskou zábavou. Příběh dvou elitních protiteroristických agentů v podání Philipa Winchestera a Sullivana Stapletona ale loni skončil a zdálo se, že tím jeden z nejúspěšnějších seriálů Cinemaxu řekl definitivní sbohem. Jenže teď se tahle výbušná seriálová značka přeci jen vrátí.

Kabelová stanice se totiž opět domluvila s britskou Sky a po menší pauze se přeci jen dočkáme další série a s ní i kompletního rebootu. Známou dvojici drsňáků tak tentokrát nahradí jiní členové organizace Sekce 20. Ti se vydají po stopě nechvalně známého teroristy, jenž uprchl z vězení, a během svého pátraní narazí na vysoce propojenou kriminální síť i jedno hodně nebezpečné spiknutí. A místo dvou hlavních hrdinů tentokrát dostaneme rovnou čtyři, dva borce a dvě drsňačky. Ústřední kvarteto si pak zahrají prakticky neznámý Daniel Macpherson, Roxanne McKee, Alin Sumarwata či Warren Brown z britského Luthera. Zatímco před kamerou nás čeká sázka na nejistotu, za ní se naštěstí vrátí osvědčená jména a tvůrci předchozích sérií. A to je v tomto případě rozhodně dobrá zpráva. Reboot navíc v tomto případě rozhodně nezavání naprostou zbytečností. Ostatně, Protiúder už obměnu obsazení zažil po první sérii, v níž se objevil Richard “Thorin“ Armitage a Andrew Lincoln z Živých mrtvých. Je tedy dost možné, že i tentokrát tvůrcům tato výměna vyjde na jedničku. Doufejme tedy, že se toto oživení značky opravdu povede. Pořádnou nářezovou akci totiž potřebujeme v bedně jako sůl.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace