Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Star Trek našel hlavní hrdinku


ikona
Spooner
discoverystar trek
Kdo si zahraje hlavní roli v novém seriálu legendární značky? 
Okolo chystaného seriálu Star Trek: Discovery se v posledních týdnech dějí zajímavé věci. Od projektu odešel jeho hlavní tvůrce Bryan Fuller, zároveň se ovšem na palubu přidala většina hereckého obsazení v čele s veteránkou Michelle Yeoh v roli kapitánky či Dougem Jonesem coby jednoho z Klingonů. Hlavní postava nového seriálu, jenž se má odehrávat deset let před původními televizními eskapádami Kirka se Spockem, ale zůstávala pro fanoušky dlouho záhadou. Tedy až do teď.

 

Hlavní hrdinkou nové posádky Star Treku se stává herečka Sonequa Martin-Green, kterou známe zejména coby drsňačku Sashu z hitu Živí mrtví. A to není zrovna jméno, jež bych si představoval jako hlavní hvězdu této legendární značky. V zombie kousku totiž nepatří zrovna mezi zajímavé a výrazné prvky, a tak nějak mě zde spíš nudí. V novém Star Treku si pak zahraje nadporučíka na lodi Hvězdné flotily, která bude zasazena do doby studené války mezi Federací a Klingony. Pokud se pak bojíte, že nám tvůrci tak trochu vyspoilerovali další oběť krvežíznivých zombíků, možná můžete být v klidu. I zde je totiž ochotná i nadále hrát, i když se zde bude vyskytovat na trochu omezenější stopáži. Uvidíme, zda nás herečka nakonec příjemně překvapí.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace