Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Nadějný Sneaky Pete


ikona
Spooner
amazonpetesneaky
Giovanni Ribisi vs. Heisenberg v novince od tvůrců Dr. House a Justified? Sem s tím! 

Amazon v posledních týdnech docela jede. Díky úspěšnému Grand Tour, vypuklé druhé řadě Man in the High Castle i rozšíření jejich služby do celého světa, je ho všude plno. A už brzy na nás chystá další seriálovou pecku. Ta ponese název Sneaky Pete a Giovanni Ribisi si zde zahraje podvodníčka, který po odchodu z vězení převezme identitu svého spoluvězně a zaplete se do jejich rodinného kšeftu. To všechno proto, aby splatil dluh hrozivému mafiánovi s tváří samotného Bryana Cranstona a zachránil tak život svému bráchovi. Nadějný námět si pak vzaly do parády hodně zajímavá jména v čele s producenty pecky Justified a scenáristou Dr. House, Davidem Shorem. A zatím to vypadá opravdu slibně. 

 

Upoutávka má spád, herecké obsazení nešetří povědomými ksichty a Ribisi se po čase objeví také v něčem jiném, než v rolích bizarních podivínů. A zatím mu tato změna hodně sedne. Cranston si zde pak sice zahraje jen jednu z vedlejších rolí, projekt je pro něj ale téměř srdeční záležitostí. Ujal se totiž nejen produkce, ale také scénáře a režie jedné epizody. Upoutávka se jeho jméno pak snaží prodat ze všech sil. A docela se jí to daří, i když je zřejmě, že zde bývalý Walter White nejspíš nebude mít tolik prostoru. Traileru pak není po řemeslné stránce co vytknout a ohlasy na několik měsíců starý pilot jsou hodně solidní. Že by se nám tu rýsoval jeden z černých koní příštího roku?

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace