Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

TOP 5: Nejvíc sexy momenty za rok 2016


ikona
Spooner
2016sextop
Které seriálové momenty nás letos nejvíc vyprovokovaly svou žhavostí? 

Naše výroční topky jsou zhruba v polovině, a tak je načase to roční bilancování malinko odlehčit, nemyslíte? A taky popustit uzdu naší pánské fantazii a testosteronu. Dámská část čtenářstva nám tedy musí v tomto žebříčku trošku prominout, ale naše redakce je zkrátka stále ryze chlapská a v seriálech nás tedy často zvedne ze židle i něco jiného, než jen akční či mrazivě napínavá scéna. Často k tomu stačí i sexy křivky dané herečky, erotická pasáž či prostě hodně vzrušující moment. Ano, je to možná trošku laciné, ale tak už to prostě funguje. A proto jsme se letos rozhodli na ty nejvíc sexy a vzrušující scény, z nichž se nám zrychlil tep, pořádně zavzpomínat. Jaké holky se nám dostaly, ehm, pod kůži nejvíce?

 

5. Semestr - Damián skypuje s Alžbětou

K tomuhle se váže historka, proč jsem se vlastně na Semestr začal koukat. První vlna pozitivních recenzí mě totiž zase tolik nezasáhla a definitivní rozhodnutí tak padlo až poté, co jsem na Facebooku zaznamenal aktivitu jednoho z mých přátel na stránce Semestru. Lajkoval tam totiž gif s Alžbětou. No a znáte to, jeden rychlý pohled a věděl jsem. Tu holku musím vidět. A teda pánové... (a některé dámy), wow! Alžbětin "moment" byl možná krátký a někomu přišel až příliš vyzývavý, prvoplánový a tzv. "lehký", mě ovšem kompletně uchvátil. A to takovým způsobem, že jsem si v hlavě ani nic jiného z letoška vlastně nepřehrával. Zkrátka ten pocit, když na něco tajně čekáte a ono to pak klapne, no co vám mám povídat, prostě nádhera. A co se mého vkusu týče, říkejme tomu třeba slabost pro zlobivé holky. Moc zlobivé. (do_Od)

4. Hra o Trůny S6 - Daenerys vychází u ohně

Uznávám, tato volba možná na první moment nesplňuje parametry dráždivé sexy scény. Přeci jen v ní ošklivě umře docela dost lidí a je v ní až příliš žhavo. Jenže i přesto se v ní nachází cosi vzrušujícího, co dokáže mužského diváka oslovit na těch správných místech. Asi za to může ten způsob, při němž v sobě Daenerys konečně zase probudila onu silnou a dominantní hrdinku, která dokáže parádním způsobem zatočit i s těmi nejchlapáčtějšími Khaly. A tato domince je svým způsobem opravdu sexy. Finální záběry, v nichž vyjde před šokující dav z ohně zcela nahá, už jsou pak pouhou šťavnatou a nestydatou třešničkou na dortu. A to už jenom proto, že na rozdíl od předloňské Leny Headey, se Emilia Clarke po čase zase jednou svlékla opravdu sama a nepotřebovala na to žádnou dublérku. A neříkejte, pánové, že vás její ohnivý příchod aspoň trochu nedostal. Jinak si budu připadat fakt divně. (Spooner

 

3. Banshee S4 - Eliza Dushku (všechny scény)

Na specifické momenty to byl letos poměrně chudý rok, takže není divu, že jako třetí se většina redakce shodla na obecném působení Elizy Dushku ve 4. řadě Banshee. Její sexy agentka nás celkem slušna rozpalovala a Hoodovi jsme ji dost přáli. Nakonec to sice dopadlo tak všelijak, ale to spíš souvisí s celkově nepodařenou řadou, než čímkoliv dalším. Tuhle slečnu bychom zkrátka chtěli vídat častěji. A nejlépe i v pořádných rolích. (do_Od)

2. Night Manager - Elizabeth Debicki (všechny scény)

Elizabeth Debicki nás zaujala už ve filmu Krycí jméno UNCLE, ještě víc pak zazářila v britské minisérii The Night Manager. Přítelkyně mezinárodního obchodníka se zbraněmi se tady dostala do pozice de facto „bondgirl“ pro nočního manažera Toma Hiddlestona a my naprosto chápeme, že mu kvůli ní stálo za to riskovat a navyšovat sázky v už tak smrtelně nebezpečné hře špionáže. Tím spíš po každé scéně, kdy si šla v bikinách zaplavat... A taky zase jednou dokázala, že i holky s krátkými vlasy můžou být zatraceně sexy. (Sam.Vimes) 

1. Daredevil S2 - S Elektrou v ringu

Už jsem to nakousl u Alžběty, mám obecně radši slečny, které trochu zlobí a co se výherkyně naší malé topky týče, ta letos zlobila až až. V podstatě mě nenapadá nikdo, koho by Elektra v druhé řadě nabitého Daredevila nechtěla zabít. A když ne, určitě mu nepřála nic dobrého. Elektra navíc byla i emocionálním středobodem téhle letošní komiksové pecky, není tedy divu, že dostávala hodně prostoru. Prostoru, který herečka Elodie Yung využívala naplno. Nejlepší moment? S Mattem v ringu, kdy poprvé odhalila jeho schopnosti a to jí samozřejmě ihned rozpálilo. Moment číslo dvě pak byla kuchyň a představa společné budoucnost a moment číslo tři, když po Mattovi hodila z čista jasna malej nůž. No co, když to trochu nebolí, tak je to o ničem.  (do_Od)

Čestné zmínky: 

Zapomenout pak nemůžeme ani na Olivii Wilde v pecce Vinyl, svůdnou Scullyovou v jedné z historek v Aktech X či úvodní sexuální scénu britské komedie Fleabag, v níž dojde na trapná uskálí análního sexu. V této seriálové oblasti zkrátky bylo co obdivovat. 

Hlasování se účastnili podle abecedy redaktoři: do_Od, Mr.Hlad, Sam.Vimes a Spooner a dále externí redaktoři: duro a Krasa.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace