Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo se objeví ve třetím Fargu?


ikona
Spooner
fargo
Která známá jména se objeví vedle Ewana McGregora ve třetí řadě oceňovaného seriálu? 
Na třetí řadu velebeného Farga čekáme déle, než jsme u této série zvyklí. Na natáčení se kvůli potřebnému sněhu a kose čekalo do letošní zimy a tvůrce Noah Hawley byl zaneprázdněn comicsovou novinkou Legion. O nadcházející sérii tak víme jen to, že zde hlavní dvojroli ztvární Ewan McGregor a záda mu bude krýt Carrie Coon z Pozůstalých, Mary Elizabeth Winstead a převážně televizní komik Jim Gaffigan. To je však na kousek, který nikdy nešetřil slavnými ksichty, stále málo. Tvůrci už ale nyní prolomili mlčení a herecké obsazení je tak zřejmě definitivně kompletní.

 

Další významnou posilou se tak stává David Thewlis. Britský veterán, jehož všichni moc dobře známe jako Remuse Lupina z Harryho Pottera. Zde si zahraje V.M. Vargas, tajemného samotáře, pro jehož nebezpečného zaměstnavatele je jedna z McGregorových postav nucena pracovat. Ano, také z toho popisu nejsme příliš chytří. O to víc ale snad budeme u výsledku překvapeni. A kdo do Farga zavítá nadále? Můžeme se těšít i na mého oblíbence Scoota McNairyho z Halt and Catch Fire, Shea Whighama a Michaela Stuhlbarga z Boardwalk Empire či Thomase Manna z dojáku Já, Earl a holka na umření. Žádná slavná jména, ale za to prověřené televizní tváře, jež si vždy odehrají svoje. A ty si uměl Hawley vždycky vybírat na jedničku. Snad tedy i jeho třetí výlet do Farga, v němž se tvůrci přesunou do současnosti, nebude výjimkou.


Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace