Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Co nás čeká ve 3. řadě Pozůstalých?


ikona
do_Od
hboleftoverslindelofpozůstalí
Co všechno víme o třetí a závěrečné řadě Pozůstalých? 

Druhá řada seriálu Pozůstalí je asi jednou z nejchválenějších věcí, která se tady u nás kdy objevila. Není tedy divu, že se na třetí a závěrečné putování s Kevinem, jeho otcem a celým zbytkem postav už celkem těšíme.

Příliš informací o nové řadě zatím nemáme a Lindelof už několikrát v rozhovorech prozradil, že si chce ta největší tajemství schovat až do samotného finále. Spolu s první oficiální fotkou ze třetí řady jsme se teď ale přece jen nějakých těch střípkůch dočkali, pokud vás teda zajímá, proč Austrálie, co tam a kdo všechno dorazí, čtěte dál.

Podle slov tvůrců je Austrálie tzv. geografickým koncem světa, kdežto jejich seriál vypráví o tom emocionálním konci. Je tedy jenom logické, že se muselo obojí dříve či později střetnout. Zároveň také popisují australskou kinematografii, která působí více přírodně, spirituálně a starověce. Což je přesně něco, co k Pozůstalým pasuje.

Lindelof poté zdůrazňuje, že tohle nebude žádná dovolená. Ne každý se do Austrálie dostane, a jakmile tam Kevin dorazí, čekají ho kvůli jeho otci poměrně zásadní trable. V tomhle Lindelof nadcházející sérii srovnává s Kmotrem, kde Marlon Brando neustále říká svému synovi Michaelovi, že by si pro něj přál jiný život, ale pokaždé, když je Michael přitomen, se situace nějak vymkne kontrole. Něco podobného nás prý čeká s Kevinem a jeho tátou, který možná slyší - a možná taky ne - hlas boží.

Každopádně i z důvodu pouhých osmi epizod se prý máme těšit především na to, že třetí řada nebude pouhým epilogem, ale místo toho bude od začátku do konce jasně vrcholit. Na konec však připomíná, že tenhle seriál od začátku nebyl o tom, že diváci na konci získají odpověď na všechny jejich otázky. Ano, nějakého uzavření se přece jen dočkáme, rozhodně ale nepůjde o klasický závěr, na které jsme zvyklí u jiných dramat. 

Zní to dobře a na Austrálii jsme fakt zvědaví, snad se tedy již brzy dočkáme nějaké ukázky. Pozůstalí se vrací už v dubnu příštího roku. Těšíte se?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace