Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Mary Jane bohyní


ikona
Spooner
amcdunstkirsten
Bývalá hollywoodská hvězda Kirsten Dunst zkusí po Fargu opět štěstí v televizi. Vybrala si další pecku? 
Co si budeme povídat, nejslavnější herecké časy má sympatická Kirsten Dunst už asi bohužel za sebou. Po třetím Spider-Manovi další hvězdné nabídky zrovna nepřicházely, a i když se snažila prosadit ve vážnějších vodách typu Melancholia Larse Von Triera, začala se za ní v posledních letech spíše zavírat voda. Poté se ovšem rozhodla zkusit své herecké štěstí v bedně a vše bylo rázem veselejší. V druhé sérii oceňované Farga totiž doslova zazářila a role psycho Peggy jí vynesla nejen nejednu prestižní nominaci, ale konečně také zájem tvůrců a diváků. A jelikož se jí v televizi dařilo, zkusí zde své štěstí znovu.

 

Tentokrát si zahraje hlavní roli v plánované novince stanice AMC s podivným názvem On Becoming a God in Central Florida. Děj nás zavede do devadesátých let, kde budeme sledovat osud obyčejně a nedávno ovdovělé zaměstnankyně vodního parku. Ta se rozhodne lhát, pletichařit a ošidit každého při své cestě na vrchol multimiliardového pyramidového schématu, který ji svého času připravil o všechno. A stane se tak svým způsobem bohyní. Všelijak znějící námět na údajně černočernou komedii si pak vezme do parády řecký režisér Yorgos Lanthimos, tvůrce nedávné podivnosti Humr. Na produkci se pak kromě bývalé Mary Jane podílí také samotný George Clooney. A to už je celkem solidní sestava na potenicální hit. Uvidíme, co z této látky nakonec vzejde. Kirsten Dunst by si ale další hereckou trefu rozhodně zasloužila.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace