Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Coeni na Divokém západě


ikona
Spooner
buster scruggscoen
Slavná režijní dvojice chystá svůj první výlet do televize. A rozhodně nehodlají troškařit. 

Brachové Ethan a Joel Coenovi sice svým posledním hvězdně obsazeným kouskem Ave, Caesar! zklamali diváky i kritiky, pořád se ale řadí mezi prověřené režijní jistoty, jejichž každý projekt se vyplatí ostře sledovat. A u toho následujícího to možná bude platit dvojnásob. S jejich novým kouskem totiž nezamíří do kin, ale překvapivě do bedny! Bude se tak jednat o jejich první výrazný výlet do televize, pokud nepočítáme seriálové Fargo, na němž mají jen malý produkční podíl. A co nás v jejich seriálové prvotině čeká?

Jejich novinka se bude jmenovat The Ballad of Buster Scruggs a z našeho titulku jste už asi pochopili, že se bude jednat o western. A jak už jsme se mohli přesvědčit například u jejich výtečné Opravdové kuráže, tento žánr jim jde opravdu skvěle od ruky. O čem přesně jejich další výlet na Divoký západ bude, ovšem zatím zůstává tajností. Seriál, který si bratrská dvojice samozřejmě sama napíše i zrežíruje, se ale bude skládat ze šesti zcela odlišných dějových linek a měl by inovativně zkombinovat televizní a celovečerní formát. Mělo by se pak jednat o antologii, tedy uzavřenou minisérii, u níž možná zůstane pouze u jedné řady. No uvidíme, co z toho nakonec vyleze či jaká stanice se projektu nakonec ujme. Už teď ale asi můžeme od Coenů očekávat sakra velké věci!

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace