Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Will a Grace se vrací!


ikona
Spooner
gracenbcwill
Slavný sitcom se přeci jen dočká zpátky na výsluní. Kolik dílů nás čeká? 
Sitcom Will a Grace nikdy nepatřil mezi můj komediální šálek kávy a nikdy jsem tomuto afektovanému kousku nepřišel dvakrát na chuť. Jenže co na plat, ve Spojených státech platí zábavné historky titulní dvojice prakticky už mezi komediální klasiku a nejúspěšnější sitcomy z přelomu století. A taky jeden z těch titulů, které by fanoušci chtěli mít ihned zpátky v bedně. A jelikož doba přeje seriálovým návratům, tak se ho opravdu dočkají. Stanice NBC totiž konečně utla měsíce spekulací a potvrdila, že Will a Grace se skutečně vrátí v nové desetidílné minisérii.

 

O návratu populárního sitcomu se začalo spekulovat po volebním klipu, v němž se hlavní herecká čtveřice vrátila do svých rolí na podporu prezidentské kandidatury Hillary Clinton. A jejich mininávrat sklidil tak nadšené ohlasy, že se mezi fanoušky i samotnými tvůrci začalo mluvit o něco větším comebacku. A jelikož stanice NBC by konečně chtěla navázat na svou zlatou éru sitcomů, tak by zde byli opravdu stupidní, kdyby tato volání nevyslyšeli. Sitcom se tak po měsících jednání opravdu dočká pokračování, které uvidíme během seriálové sezóny 2017 až 2018. Vrátí se pak samozřejmě ústřední čtveřice v čele s Debrou Messing a Ericem McCormackem, kompletní tvůrčí tým či režisérský veterán James Burrows, jenž natočil všech 188 dílů. A tuto úlohu nikomu nepřenechá ani v následující sérii. Všechno je zkrátka na správné cestě. Teď už jen zbývá čekat, zda se fanoušci opravdu dočkají návratu do staré formy, nebo nás čeká další z řady podobných zklamání.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace