Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ragnar legendou Divokého západu


ikona
Spooner
fimmelvikingswyatt earp
Hlavní hvězda Vikingů chystá další ambiciózní výlet do historie. Bude z toho westernová pecka? 

Ještě před pár lety platil australský herec Travis Fimmel za modýlka, který nikoho příliš nezajímal. Stačila ovšem role charismatického drsoně Ragnara Lothbroka z populárních Vikingů a z Fimmela je rázem slušná seriálová hvězda, které teče charisma ušima a každý jí přeje úspěch. Jeho velkolepý pokus na velkém plátně v podobě Warcraftu sice nedopadl úplně podle plánu, i přesto mu další výrazou roli přejeme snad všichni. A jelikož se (teď bacha na spoiler) jeho čas v historické řezničině už nachýlil ke konci, byla nejvyšší čas upsat se dalším nadějnému projektu. A ten na sebe nenechal opravdu dlouho čekat.

 

Travis Fimmel se totiž stane hvězdou doposud nepojmenované antologie opět z dílny prověřené kabelovky History, která by měla vyprávět o slavný postávách a antihrdinech historie. A australská hvězdička se po krvavém bijci Ragnarovi chopí role dalšího legendárního charakteru, tentokrát z Divokého západu. Nezahraje si totiž nikoho menšího, než proslulého šerifa a pistolníka Wyatta Earpa. Právě ten bude hlavní postavou první série. Seriál se pak bude soustředit na jeho působení v drsném Dodge City, komplikované vztahy s Docem Hollidayem či Batem Mastersonem a nakonec také legenární bitvu u O. K. Coral. Prostě všechno, co už fandové westernu díky této vděčné postavě velmi dobře znají. Opakovaní je ovšem v tomto případě velmi dobrá matka moudrosti a Wyatt Earp si návrat na obrazovky v podobě další westernové pecky rozhodně zaslouží. Obsazení Fimmela je pak opravdu parádní trefou do černého. Uvidíme, zda zůstane na úspěšné seriálové vlně a připíše si další televizní jackpot.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace