Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Co nás čeká v druhých Stranger Things?


ikona
Spooner
netflixstranger things
Natáčení loňského seriálového hitu je v plném proudu. Na co se v něm můžeme těšit? 
Takže hned na začátek si v rychlosti shrneme všechno, co už dávno víme. Retro sci-fi Stranger Things se zcela překvapivě stalo jedním z největších televizních hitů a fenoménů loňského roku. Do seriálu se zamilovali prakticky všichni, na internetu z něj fanoušci žili ještě několik měsíců po zhlédnutí a byla to prostě pecka. A natáčení napjatě očekávané druhé řady už je v plném proudu. O té jsme doposud nevěděli téměř nic a fanoušci mohli vlastně jen spekulovat o tom, co nám tvůrci v letošním přídavku vůbec nabídnou. Na nedávném posezení Fan2Sea s fanoušky a médii se ale tvůrci a herci přeci jen malinko rozpovídali a nabídli nám první pořádné střípky.

 

Děj druhé řady se tak bude odehrávat přesně tam, kde jsme se s oblíbenými hrdiny naposled rozloučili, tedy rok po událostech první řady. Podle představitele šerifa Hoppera, Davida Harboura, se pak bude hodně pracovat s faktem, že zatímco někteří o minulých událostech vědí, mnozí nemají o důvodu zmizení malého Willa a světu „Upside Down“ vůbec tušení. A scénář s tím hodlá prý velmi pracovat a dost možná nás kvůli tomu čeká nejeden konflikt. Dalším střípkem je prozrazení identity hlavního nováčka série, Seana Astina aka Sama Křepelky z Pána prstenů. Ten nejen, že bude bývalým spolužákem Hoppera a Joyce, navíc ovšem bude novým partnerem právě postavy v podání Winony Ryder. Harbour pak láká na možný trojúhelník, do něhož se připlete právě i jeho sympatický šerif. Snad mu však tvůrci nebudou věnovat příliš mnoho času.

 

Poslední indicií je fakt, že tvůrci se opravdu hodlají držet svého před pár měsíci profláklého nástřelu „spravedlnost pro Barb“, jež se stala mezi fandy až nečekaně oblíbenou. Co všechno by tato spravedlnost měla obnášet, samozřejmě nevíme. Podle všeho by se ovšem mělo jednat o linii naší oblíbenkyně Nancy, jež nemůže překousnout fakt, že se o ztrátu Barb ve škole a ve městě vlastně nikdo příliš nezajímá. Ale nebojte, nějakého nelogického návratu Barb se prý bát nemusíme. Uvidíme, zda z toho dokážou scenáristé vytlačit silnou zápletku, nebo se jen snaží lacině splnit fanouškovská přání. No, a tyhle střípky vám prozatím musí stačit. Očekávání jsou tedy i nadále vysoká a my doufáme, že se co nejdříve dozvíme ještě víc.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace