Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Seriáloví X-Meni mají zelenou


ikona
Spooner
foxlegionx men
Další seriál ze světa mutantího univerza se konečně pohnul vpřed. Co od něj můžeme čekat? 
Tak se zdá, že studio FOX to myslí se svou comicsovou invazí do bedny zcela vážně. Zatímco DC a Marvel už zde řádí nějaký ten pátek, oni se svým x-menovským univerzem tak trochu zaspali. Mnohé mutantní projekty navíc skončily v televizním šuplíku, a tak se slavná značka pořádně podívá do bedny až teď. První pořádnou vlaštovkou bude už za pár týdnů napjatě očekávaný Legion od tvůrce Farga Noaha Hawleyho. Ten však podle ukázek asi nebude klasickým vděčným diváckým hitem (naštěstí) a navíc se bude odehrávat mimo filmové univerzum. U další, doposud nepojmenované novinky, tomu ale bude dle všeho jinak a FOX má v další seriál ze světa X-Menů velkou důvěru. A po několika měsících pomyslného stání na místě se konečně začíná hýbat kupředu.

 

O jejich druhém seriálu, jehož se tentokrát ujme sama stanice FOX, jsme vás už dříve informovali. Projekt od tvůrce Burn Notice, Matta Nixe, bude vyprávět příběh obyčejných rodičů, kteří jednoho dne zjistí, že jejich děti jsou mocní mutanti. Rodina se tak bude muset vydat na útěk před různými státními složkami a dalšími organizacemi, jež by malé mutanty chtěly zneužít ve svůj prospěch. A připojí se přitom k tajné skupince mutantů, s níž budou bojovat o přežití. Tuto novinku už stanice ohlásila loni v létě a zdálo, že seriál bude co nejdříve oficiálně odklepnut. Projekt se ovšem malinko pozdržel a scenáristé mezitím pracovali na konečné verzi svého příběhu. Nový seriál tak byl pro pilot oficiálně odklepnut až nyní a produkce v čele s Bryanem Singerem už pomalu začíná shánět hlavní obsazení. Dalšího x-menovského seriálu bychom se tak, při případném úspěchu pilotu, mohli dočkat už v nadcházející podzimní seriálové sezóně. Doufejme tedy, že bude mít i v bedně slavná značka co nabídnout.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace