Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Nadějný Genius


ikona
Spooner
genius
Ambiciózní minisérie o Albertu Einsteinovi v režii Rona Howarda se představuje v plnohodnotné upoutávce. A vypadá čím dál lépe! 

Když jsem tu před pár týdny psal o nenápadné, ale dosti ambiciózní, minisérii Genius pojednávající o životě samotného Alberta Einsteina, bylo mi jasné, že tady se pro nás dost možná kutí nečekaná televizní kvalitka. A plnohodnotný trailer tyto pocity ještě umocňuje. Máme tu tak mladého i starého Alberta v podání Geoffrey Rushe, jeho profesní i osobní život, druhou světovou válku, české lokace…prostě všechno, co se na život génia sluší a patří. A zatím to funguje opravdu náramně. Traileru nechybí tempo ani pořádná gradace, na výpravě a vizuálu v National Geographic evidentně nešetřili, výtečnému Rushovi kryje záda jistota vedlejších rolí Emily Watson a ani režie Rona Howarda snad tentokrát nic nezkazí. Že by nás po dlouhé době čekal v televizi pořádně výživný a výpravný životopis? Genius má k tomu našlápnuto více než solidně.

 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace