Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dočká se Panství Downton filmu?


ikona
Spooner
downtonpanství
Vrátí se populární historické drama v podobě velkolepé filmové tečky? 
Oceňované Panství Downton patří bezpochyby mezi největší britské hity poslední dekády. A navíc šlo o jedno z těch vzácných kostýmních dramat, které dokázala rozplakat vaší babičku a zároveň pobavit i mnohem mladší generace. A to se vždycky počítá. I když sice poslední řady malinko ubraly na kvalitách a počátečním lesku, pořád se tato britská aristokratická rodinka a její služebnictvo rozloučilo loňskou zimu se ctí. O čemž svědčí i fakt, že už od závěru seriálu se dožadují fanoušci přídavku v podobě filmu, o němž nadšeně spekulují i mnozí herci či samotní tvůrci. A jak se zdá, po roce spekulací začínáme být případnému filmu zase o krok blíž.

 

Hlavní tvůrce seriálu Julian Fellowes totiž potvrdil, že už na scénáři k případnému filmu opravdu začal pracovat. Důvod? To aby byl v případě, kdy dá studio filmovému zpracování nečekaně zelenou, scénář a všechny potřebné záležitosti co nejrychleji připraveny. Nechce být zkrátka nachytán nepřipraven a celý projekt poté uspěchat. Zřejmě si pak také oťukává zájem hereckého obsazení. V britských médiích se pak dokonce spekuluje, že dva herci z ansáblu byli producenty požádáni, aby si na závěr tohoto roku udělali v diáři volno. Že by bylo případné filmové pokračování blíže, než by fanoušci čekali? Ať je to jak chce, tvůrci to evidentně myslí s celovečerním zpracováním opravdu vážně. I když to pak možná ještě nějaký ten pátek potrvá, studio si tuto šanci podle nás asi jen tak ujít nenechá.


Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace