Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Peter Capaldi končí v Doctorovi Who


ikona
Sam.Vimes
doctor whopeter capaldi
Doctora brzy opět čeká regenerace... 

To, co se dalo předvídat již delší dobu, je nyní oficiálně potvrzeno. Nadcházející desátá řada Doctora Who bude pro Petera Capaldiho řadou poslední. Objeví se ještě v letošním vánočním speciálu a pak jej vystřídá nový Doctor. Dává to smysl hned z více důvodů, jednak to znamená pro Capaldiho tři série v titulní roli, tedy stejně jako u Matta Smithe a Davida Tennanta před ním. A jednak po desáté řadě odchází i Steven Moffat, je logické že nový showrunner si přivede i nového představitele Doctora.

Pro připomenutí: už delší dobu víme, že Moffata na jeho pozici vystřídá Chris Chibnall, jenž rozjel detektivku Broadchurch a pracoval třeba i na Life on Mars nebo na Doctorovském spin-offu Torchwood. Dvanáctidílná desátá řada začne 15. dubna a Doctor dostane novou společnici, Bill (Pearl Mackie). O jedenácté řadě zatím víme jen to, že dorazí během roku 2018, takže pokud se něco nezmění, nemuseli bychom se bát roční pauzy jako loni. Co na Capaldiho výměnu říkáte, myslíte si, že jsou tři řady tak akorát? Nebo byste ho chtěli v roli Doctora nechat déle? A hlavně: koho byste rádi viděli jako novou Doctorovu tvář? Dejte vědět v diskuzi.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace