Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Míří John Wick do televize?


ikona
Spooner
johnreeveswick
Dočká se jedna z největších akčních pecek posledních let televizního bratříčka? 
Že je John Wick nehorázná akční pecka, která před lety doslova vyrazila dech všem fanouškům akčního žánru, asi víte všíchni. Příběh bývalé baby Jagy, které zabijí psa a ona se pomstí tím, že vyvraždí celou ruskou mafii, byl pro mnohé zkrátka akčním orgasmem, jenž nám navíc přivedl nazpátek Keanu Reevese, jak ho máme nejradši. Dvojka, v níž mu tentokrát lehne popelem barák a John Wick poletí kosit zabijáky i do zahraničí, je pak už doslova za rohem a my na ní nemůžeme dospat. Studio Lionsgate pak samozřejmě tuší, jak moc je jejich akční značka populární a hodlá ji vyždímat co nejvíce. Nejen, že se tak dopředu počítá s třetím dílem, ale navíc zde začínají hlasitě uvažovat i o následném televizním seriálu.

 

Tyto dohady potvrdil samotný režisér Chad Stahelski a scenárista Derek Kolstad, podle nichž má Lionsgate o seriál hodně vážný zájem a dokonce už tvůrce pověřili nahozením případných zápletek. Ani oni se pak případné televizní štaci nebrání a dokonce už mají v hlavě několik nápadů. Jedním z nich, který je momentálně nejvíce ve hře, je pak prequel. Ten by nám mimo jiné přiblíži onen nesplnitelný úkol zmiňovaný v prvním díle, po jehož dokončení se mohl John vydat na zasloužený, i když nakonec ne moc dlouhý, odpočinek. Sami pak říkají, že mají tento scénář už prakticky napsaný a nápadů na nějje opravdu dostatek. Jen jsou ovšem momentálně důležitější celovečeráky a dotočení Johnovy trilogie. Seriál v podobě prequelu ale berou jako správný způsob, jak jejich příběh dostatečně rozšířít. Uvidíme tedy, jak tyto ambiciózní plány studia nakonec dopadnou. Snad jim na to v případě schválení kývne i Keanu a z akční pecky se nestane jen pouhá ždímačka peněz.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace