Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo bude novým Doctorem Who?


ikona
Spooner
doctor whopeter capaldi
Slavná postava se po odchodu Petera Capaldiho dočká další tváře. A na světě už se objevili první kandidáti. 
Je to teprve pár dní, co Peter Capaldi oznámil svůj definitivní konec v seriálu Doctor Who. Herec se ve své nejslavnější roli naposledy objeví v letošním vánočním speciálu a od britské klasiky odejde společně se scenáristou Stevenem Moffatem, po němž převezme tvůrčí otěže prověřený Chris Chibnall. I když nám do více méně rebootu značky trvá minimálně rok, o možném novém představiteli se v kuloárech a médiích začalo spekulovat prakticky ihned. A dokonce se začalo mluvit i o možných potenciálních kandidátech.

 

Tím nejžhavějším je podle médiích a dohadů fanoušků Ben Whishaw, jehož známe především jako věčného vynálezce Q z bondovek či Parfému: Příběhu vraha. Právě jeho jméno se ve všemožných plátcích a diskuzích skloňuje nejvíce. Je dokonce i naprostým favoritem u tamních bookmakerů. Nejedná se ovšem o jediné známe jméno na seznamu. Šušká se pak nečekaně o Richardovi Ayoadovi alias Mossovi z IT Crowd, Rory Kinearovi z Penny Dreadful či dokonce Rupertu Grintovi z Harryho Pottera. To je ovšem dle mého na Doctora až příliš profláklé jméno a představitel Rona už navíc svůj televizní kšeft našel v novém Podfu(c)ku. 

 

Se zajímavým tipem pak přišel i sám Capaldi. Ten si totiž myslí, že noví tvůrci by měli zase pořádně zariskovat a je dobrý čas udělat z Doctora ženu. A dokonce už má i vlastní favoritku, kterou je Frances de la Tour aka obrovská madam Maxime z Harryho Pottera. A to je opravdu hodně nezvyklá volba. Zatím se však jedná pouze o spekulace či fanouškovská přání a je dost možné, že roli kultovního cestovatele vybojuje někdo úplně jiný. My osobně bychom se ale za Whishawa či Ayoadeho rozhodně nezlobili.


Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace