Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Top 5: Nejlepší reklamy ze Super Bowlu


ikona
Spooner
reklamysuper bowltop
Jaké reklamy letos nejvíce zaválely během amerického sportovního svátku? 

Největší sportovní událost Spojených států roku je opět za námi. A jako každý rok, i tentokrát slavili své žně nejen přiznivci amerického fotbalu, ale také filmoví maniaci a v neposlední řadě i reklamožrouti. Ani tento ročník se totiž neobešel bez desítek speciálních reklam, jež tohoto exkluzivního slotu prostě musely využít. A ani tentokrát slavné značky na celebritách či parádním vizuálu opravdu nešetřily.

Koho a co tedy mohli Amíci v přestávkách pro doplnění chipsů zahlédnout? V první řadě zaujal stylový Christopher Walken, který se rozhodl zarecitovat slavný song skupiny N´Sync, rapový song o McDonald´s či hodně ujetá verze Mr. Propera. Pozadu pak samozřejmě nezůstaly ani slavné automobilky. Režijní počin bratří Coenů už jsme probrali v minulých dnech, zaujala však také Honda s ročníkovou knihou mladých celebrit, Kia v podání Melissy McCarthy a nezaostávaly ani parádní spoty na Audi či Alfu Romeo . Bylo zkrátka zase z čeho vybírat. Které reklamy nás v nabušené konkurenci odrovnaly nejvíce?

 

5. Snickers – A Live Super Bowl

Markeťáci u slavné tyčinky Snickers se už léta drží prověřeného motta “když máš hlad, nejsi to ty“. A světe div se, ono jim to pořád vychází. Roli hladového šaška tentokrát po Mr. Beanovi převzal Kylo Ren, tedy jeho představitel Adam Driver. A ten nám ukáže, jaká spoušť se dá při natáčení reklamy způsobit, když máte prázdný žaludek. Krátké, efektní a i v několikáté variaci překvapivě vtipné.

 

4. Squarespace - Who The F#ck Is JohnMalkovich.com?
Na slavnou hereckou hvězdu ale došlo i v dalším spotu. A tentokrát dorazil i sám herecký veterán John Malkovich, jenž si snaží založit svou vlastní webovou stránku a hledá proto volné domény. Jenže jak se nám snaží firma Squarespace zabývající se tvorbou internetových stránek napovědět, není to dvakrát jednoduché. Herecká hvězda si pak svou rozčilenou verzi dosti užívá a dojde samozřejmě i na odkaz na V kůži Johna Malkoviche. Z náměmtu se sice dalo možná vytěžit malinko víc, i přesto je ovšem tento kousek hodně fajn.

 

3. Budweiser – Born the Hard Way

Pivní magnát Budweiser se v žebříčcích o nejlepší reklamu objevuje s železnou pravidelností, a vždy absolutně zaslouženě. Tentokrát se však tvůrci rozhodli malinko zariskovat. Po dojemných reklamách o koních či štěňátkách se totiž trochu nečekaně dotýkají současného palčivého tématu imigrantů. Vypráví proto příběh o německém rodákovi a zejména zakladateli slavné pivní značky, Adolphusovi Buschovi a jeho tvrdé cestě za úspěchem. Tvůrci sice tvrdí, že reklamou rozhodně nechtějí být političtí a reagovat na současnou situaci, to se jim ale věří dost těžce. I přesto jde ovšem o další jejich parádní kousek, na kterém hoši z Budweiseru nešetřili, a vyvolává zřejmě zase ty správné emoce.

 

2. The Battle of Evony – The Kings Return

Tu nejepičtější jízdu nám ovšem překvapivě naservírovala mobilní hra The Battle of Evony. Když máte totiž reklamu z parádní historickou atmosférou, epickými bojovými výjevy a do toho vám v ní hraje Jeffrey Dean Morgan coby ultradrsný král Artuš či Aaron Eckhart aka George Washington, nezbývá vám nic jiného než valit bulvy. Hodně solidní práce.

 

1. Wix – Starring Jason Statham and Gal Gadot

Na prvním místě nás ale žádné překvapení nečeká. Ostatně, našlapaný kousek z dílny Louise Leterriera, v němž drsoň Jason Statham společně se sexy Gal Gadot vymlátí celou restauraci, se stal virálním hitem už před pár týdny. Na Super Bowlu ho však nakonec doprovázela ještě druhá část, tentokrát s parádní automobilovou honičkou. A opět je to strašně stylový nářez, u něhož mi nejde do hlavy pouze jedna věc. Kde na to vzala firma Wix zabývající se tvorbou webových stránek, kterou nikdo asi moc nezná, sakra prachy?

 

Tohle by byli naši favorité letošního Super Bowlu. Kdo nejvíc zabodoval u vás?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace