Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Druhé American Crime Story nabírá obsazení


ikona
Spooner
american crime story
Kdo se objeví v druhé sérii oceňované minisérie? Dojde i na dosti zvučného nováčka. 

První řada velebené pecky American Crime Story stihla v uplynulých měsících pobrat snad všechna možná ocenění, a jelikož se období všemožných ceremoniálů chýlí ke konci, mohou se Ryan Murphy a spol. zase pustit do práce. Okolo druhé řady, která se má zabývat událostmi okolo hurikánu Katrina, bylo dlouhou dobu ticho a tvůrci místo příprav spíše chystali témata pro další série. Nyní už se ale evidentně začíná produkce přeci jen malinko posouvat vpřed a po dlouhém mlčení se nám konečně začíná rýsovat herecké obsazení. A to bude podle všeho zase pořádně hvězdné.

 

Murphy a jeho parťák Brad Falchuk se totiž hodlají držet své taktiky z American Horror Story a dočkáme se tedy osvědčených herců ve zcela jiných rolích. Už nějaký ten pátek je tak jasné, že se v druhé sezóně vrátí cenami zavalená Sarah Paulson, Cuba Gooding Jr. a démonický Courtney B. Vance. Pořád se pak spekuluje také o možném návratu Johna Travolty. Dojde ale samozřejmě i na několik nováčků. A tvůrcům se už konečně povedlo ulovit první nové, a zatraceně zvučné, jméno. V dalším příběhu ze série ACS se tak objeví oceňovaná Annette Bening z Americké krásy, která však v posledních letech proplouvá spíše nezávislou produkcí. Pořád ovšem všude zanechává ten nejlepší dojem. Zde si pak zahraje roli bývalé guvernérky Louisiany  Kathleen Blanco, která tu vládla právě v době katastrofy v New Orleans. A to je zkrátka hodně nadějná volba, jež slibuje další pořádně lahůdkovou hereckou jízdu. Škoda, že si na ni musíme ještě minimálně rok počkat.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace