Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

O čem bude druhá řada Stranger Things?


ikona
Spooner
stranger things
Tvůrci seriálového hitu už naplno lákají na další sérii. Jaké zápletky jednotlivé postavy čekají? 

Na to, že nás druhá sezóna megapopulárních Stranger Things čeká až o Halloweenu, je hitu od Netflixu v posledních dnech zase plný internet. Nejdříve proběhly minulý týden první příběhové střípky a první fotka následovaná parádním teaserem ze Super Bowlu, který nyní doplnila ještě série exkluzivních fotek Entertainment Weekly. A právě pro tento časopis se tvůrci i herci pořádně rozpovídali a sdělili nám zase o něco více podrobností k druhé sérii. A dle všeho se máme opravdu na co těšit. Co tedy oblíbené postavy čeká?

 

Hodně pozornosti si pro sebe tentokrát zřejmě urve loni pohřešovaný Will. Jak jsme totiž na konci minulé řady zjistili, malý klučina se z druhého světa nevrátil úplně v pořádku a výlet na temnější stranu ho dosti poznamenal. Začne trpět jistou formou post-traumatického stresu a nebude vědět, zda podivné věci, které všude vidí, jsou skutečné nebo nikoliv. Jeho maminka Joyce se pak bude pro něj a jeho bráchu snažit zařídit konečně o něco poklidnější život. To je také jeden z důvodů, proč chodí se sympatickým učitelem a svým bývalým spolužákem s tváří Seana Astina z Pána prstenů, jenž se jeví jako ideální partie.

 

Náš oblíbenec šerif Hopper se mezitím bude snažit předešlé události co nejvíce utajit. Chce totiž za každou cenu uchránit právě Joyce a její rodinu. Nebude to ale mít vůbec jednoduché a zřejmě si tím nadělá spoustu nepřátel. Nejhůře však na tom ze začátku sezóny budou sourozenci Mike a Nancy, jež oba oplakávají ztrátu blízkého, Jedenáctky a Barb. A se ztrátou se ani po roce po událostech nemohou smířit. A když už jsme u naší nadpřirozené holčičky, dostalo se samozřejmě i na ní. Tvůrci slibují, že se konečně dozvíme více o její minulosti. Jak se stala tím, čím je, a jak se dostala do onoho tajného programu. Je toho zkrátka více než dost. Jo a druhá řada se bude odehrávat tematicky také na Halloween a naše dětská parta na něj půjde oblečená za Krotitele duchů. Stylový a nostalgický převlek z první fotky budiž vysvětlen. Tak co, také se s každou novou informací těšíte čím dál víc?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace