Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Téma: Vše, co víme o chystaných Defenders


ikona
do_Od
daredevildefendersiron fistjessica jonesluke cagenetflix
Komiksová pecka roku se blíží a tohle jsou věci, které byste o ní měli vědět.  

Marvel to má rozjeté moc hezky. Fáze 3 je v plném proudu a už za rok se budou muset rozprášené zbytky Avengerů postavit jejich doposud asi nejzávažnější hrozbě. S Thanosem prý nebude žádná legrace, zatímco ale tito slavní superhrdinové budou bránit planetu jako takovou, někdo musí udržovat pořádek tady dole. Mezi obyčejnými lidmi, v ulicích, které se jen hemží zločinem. A ne, Batman to nebude.

Na Netflix totiž už letos dorazí jiná komiksová parta. Říkají si Defenders, zase tolik lidí je nezná a rozhodně nejsou tak super. Vlastně jsou to spíš takoví outsideři, lidi z masa a kostí, kteří mezi záchranou svých blízkých a městských čtvrtí, ve kterých žijí, musí zároveň žonglovat i se svými denními životy, prací, kamarády, svou minulostí a vlastně i budoucností. A o žádném z nich se nedá říct, že by nás zatím vyloženě zklamal (byť takový Luke Cage byl příběhově už vyloženě na hraně).

Každopádně osmidílná minisérie o těchto borcích už je nějakou dobu na cestě a tak jsem si řekl, že je na čase, abychom si to všechno hezky shrnuli. A nebojte, tentokrát pofrčíme zcela bez spoilerů.

Kromě čtveřice hlavních postav pak samozřejmě dorazí i kupa těch vedlejších, které už ale dobře známe ze všech předchozích sérií. Budou mezi nimi například Stick (Scott Glenn), Karen (Deborah Ann Woll), Foggy (Elden Henson), Elektra (Elodie Yung), Misty Knight (Simone Missick), Jeri (Carrie-Anne Moss), Claire (Rosario Dawson) a Trish (Rachael Taylor). A menšího camea by se pak měl dočkat také Punisher (Jon Bernthal).

Sigourney Fuc*ing Weaver jako záporák
Nikdy jsem nebyl na Comic-Conu a pokud budu se svými financemi zacházet dál jako doteď, tak se na něj asi ani nikdy nepodívám, kdybych si ale měl vybrat jeden moment, který bych opravdu chtěl zažít, pak by to bylo představení Sigourney Weaver jako hlavní záporačky pro nadcházející Defenders. Ono závěrěčné skandování výrazu „Holy shit!“ tak nějak mluví za vše.

Mimochodem, o Alexandře (kterou Sigourney hraje) se spekuluje, že by mohlo jít o záporačku zvanou Viper, která se váže na klan The Hand a v komiksech už se střetla jak s Daredevilem, tak s Iron Fistem. Jsou to ale zatím pouhé spekulace. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace