Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dexter v Bílém domě


ikona
Spooner
crowndexternetflix
Představitel oblíbeného sériového vraha se vrací do bedny v jedné z nejoceňovanějších novinek loňského roku. 

Michael C. Hall patřil ještě před pár lety mezi největší seriálové hvězdy. Diváky zaujal už v kultovce Odpočívej v pokoji, aby se pak nezaměnitelně zapsal navždy do televizní historie coby milovaný vrahoun Dexter. Od doby, kdy náš oblíbený řezník ze zálivu řekl své nepovedené sbohem a odjel dělat dřevorubce, však uplynula již poměrně dlouhá doba a za hereckým sympaťákem se bohužel dosti zavřela voda. Jeho nedobrovolná televizní dovolená je ale konečně u konce a Halla čeká dost možná hodně povedený comeback.

 

Objeví se totiž v druhé sezóně jedné z nejoceňovanějších loňských novinek, a jednoho z našich velkých restů, The Crown. V dramatu z klávesnice uznávaného Petera Morgana pojednávající o vládě Alžběty II. si pak nezahraje nikoho menšího než prezidenta J. F. Kennedyho. A to je part, jenž by mohl ex-Dexterovi zase parádně sednout. Druhá série dalšího hitu od Netflixu pak bude pojednávat o Alžbětině kralování na pomezí 50. a 60. let, v níž by se mělo začít řešením suezské krize a končit zničujícím skandálem a následným odchodem premiéra Harolda Macmillana. Hall navíc není jedinou lákavou posilou, která se v další sezóně objeví. Kennedyho manželku Jackie si totiž zahraje Jodi Balfour aka ta krásná manželka z drsného Quarry. Manžela princezny Margaret, fotografa Tonyho Amstronga, potom ztvární Matthew Goode z Watchenů či Kódu Enigmy. The Crown zkrátka po triumfu na Zlatých glóbech posiluje na všech frontách a má zaděláno na minimálně další herecky silnou sérii. Nejvyšší čas, abychom svůj loňský seriálový prohřešek konečně dohnali.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace