Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kolik řad bude mít Stranger Things?


ikona
Spooner
netflixstranger things
Jak dlouho si ještě možná budeme užívat jeden z největších hitů loňského roku? 

Když minulý rok ohlásil Netflix druhou řadu jednoho ze svých největších hitů, retro sci-fi Stranger Things, fanoušci se radovali i trochu obávali zároveň. Tu boží porci osmdesátkové atmosféry a inspiraci těch největších guru žánru od Kinga až po Carpentera si dáme z fleku ihned. Podaří se ale tvůrcům jejich nečekaný úspěch zopakovat nebo půjde spíš o nastavovanou kaši? Přesně tato otázka nyní mnohé diváky přeci jen trošku straší. Tvůrčí duo bratrů Dufferů je ale nejspíš v klidu. Nejen, že druhá série podle všeho rozhodně nebude šita horkou jehlou, ale scenáristé už začínají myslet i dál a mají jasno, kolik by jejich obdivovaný kousek měl mít nakonec sezón.

Ani druhou řadou se tak v případě úspěchu, který stoprocentně přijde, tak tento výlet do osmdesátek rozhodně nekončí. Podle sourozenecké dvojice bychom se totiž v ideálním případě měli dočkat čtyř nebo pěti sezón. Vzhledem k jejich rozjeté zápletce by se prý jednalo o ideální počet a za hranici pěti sérií se tvůrcům už příliš jít nechce. Už by zde totiž hrozil klasický syndrom vyčpělé show, které dochází šťáva a je držen v éteru jen kvůli jisté sledovanosti. Více než pět řad by bylo prý možné pouze v případě, že by to jejich dítku příběhově neuškodilo. Vypadá to však, že tato varianta jen tak nehrozí a ani Netflix, jenž nechává tvůrcům poněkud volnější ruku, jim zřejmě nebude stát v cestě. Ani letos zkrátka definitivní konec rozhodně nečekejte. Jedenáctce a spol. podle všeho dáme sbohem až za pár let.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace