Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jon Snow a nejslavnější britský atentát


ikona
Spooner
gamegunpowderharingtonthronestruny
Hvězdy Hry o trůny a Pána prstenů se střetnou v historické pecce od BBC o slavném činu Guy Fawkese! 

Asi žádný jiný seriálový herec se nyní nemůže pochlubit takovým zástupem fanynek jako Kit Harington. Jedna z hlavních hvězd Hry o trůny navíc s každou další sérií přeci jen více roste a po jalových pohledech z prvních sezón se z něj stává jeden z tahounů seriálu, jenž přeci jen hrát umí. Fantasy hit však brzy skončí a on už nás musí co nejdříve začít přesvědčovat o tom, že nebude pouze hercem jedné role. Sám si je pak toho nejspíš velmi dobře vědom. Chystá totiž opravdu lákavou historickou pecku, jež nás zavede do jednoho z nejslavnějších okamžiků britských dějin.

 

Zahraje si v připravované epické minisérii od BBC Gunpowder. Ta bude vyprávět o nechvalně známém spiknutí střelného prachu, během něhož chtěl Guy Fawkes vyhodit do vzduchu tehdejšího krále Jakuba I. a britský parlament. Jeho pokus se ale tak trochu nepovedl. Harington se pak nezhostí role všeobecně známého atentátníka, ale šéfa a hlavy celého spiknutí Roberta Catesbyho. Televizní hvězda si tak po hrdinovi ze Západozemí zahraje nejspíš tak trochu záporáka. Není ovšem jedinou známou hvězdou, kterou se povedlo britské jedničce ulevit. Jeho sestřenku Annu Vaux si totiž zahraje Liv “Arwen“ Tyler, jež nebude mít po blížícím se konci Pozůstalých asi taky příliš do čeho píchnout. Slibné obsazení pak doplní ještě Mark Gattis ze Sherlocka. Zní to zkrátka hodně lákavě a slavná historická událost si o velkolepou minisérii vyloženě říká. A BBC nám ji evidentně zase jednou hodlá naservírovat. Snad se tedy Harington uchytí i bez meče a zástupu Bílých chodců za zády.


© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace