Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ramsay Bolton míří do Inhumans


ikona
Spooner
inhumansmarvelrheon
Očekávaná seriálová comicsovka nabírá první silnou hereckou posilu! 

V televizní sekci Marvelu mají teďka plné ruce práce a asi nevědí, kam dřív skočit. A nemám teď zrovna na mysli roztočenou partičku The Defenders či blížícího se Iron Fista. Už v září nás totiž čeká premiéra dlouho prokletých Inhumans, jež se nakonec místo filmu dočkají vlastního seriálu. I když úvodní dvojdíl novinky o hrdinovi Black Boltovi a lidech, kteří během dlouholetého experimentu rasy Kree získali superschopnosti, se do kin IMAX přeci jen podívá. Ambiciózní kinopremiéra nás čeká už v září a točit by se proto mělo začít každou chvíli, herecké obsazení ale zůstávalo zcela neznámé. Tedy až do teď. Tvůrci v čele se Scottem Buckem (Dexter, Iron Fist) totiž začali odhalování obsazení slušnou castingovou bombou.

 

Ano, pochopili jste z nadpisu správně. Prvním potvrzeným hercem comicsové novinky se stává ďábelský Iwan Rheon aka Ramsay Bolton ze Hry o trůny či Simon Bellamy z Misfits. A toho chceme po výtečném ztvárnění asi nejvíce nenáviděné postavy slavného fantasy hitu (sorry, Joffrey) vidět co nejvíce. A zde zřejmě z nastavené laťky totálních bídáků příliš neuhne. Zahraje si totiž rovnou jednoho z nejslavnějších záporáků Inhumans a tak trochu magora Maximuse, který je ovšem zároveň bratrem ústředního hrdiny Black Bolta. I když se snaží být Maximus svému bratrovi co nejvíce oddaný, rád by ukořistil vládu tajného města Attilan pro sebe. Rheon se pak už teď jeví pro tuto roli jako neskutečná trefa do černého. Do kin na úvodní díly sice jeho jméno příliš lidí nepřitáhne, v televizi má však své diváky zřejmě jisté. Stejně jako my, doufejme, pořádně lahodného a výrazného záporáka. Po Boltonovi očekáváme od Rheona jen to nejdémoničtější. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace