Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Seriáloví X-Meni nabírají obsazení


ikona
Spooner
marvelx men
Chystaný seriál z comicsového univerza obsadil první známou hrdinku. Kdo si ji zahraje? 

Stanice FOX začíná ve svých seriálech z x-menovského univerza solidně šlapat do pedálů. Na kabelovce FX nám před pár týdny celkem úspěšně představili očekávaný Legion a také na své celostátní televizi pro nás připravují další comicsový zářez, jehož bychom se měli dočkat nejspíš už tento podzim. Doposud nepojmenovaný x-menovský zářez stanice FOX bude vyprávět příběh obyčejných rodičů, kteří jednoho dne zjistí, že jejich děti jsou mocní mutanti. Musí se proto vydat na útěk před různými státními složkami, jež by chtěly malé mutanty zneužít ve svůj prospěch. A připojí se přitom k tajné skupince mutantů, s níž budou bojovat o přežití. Seriál má na starosti tvůrce Burn Notice Matt Nixx a pilot zrežíruje sám Bryan Singer. A nyní se nám začíná konečně pomalu plnit i herecké obsazení.

 

A tvůrci rozhodně ví, jak dostat comicsové geeky na svou stranu. První potvrzenou mutantí hrdinkou, s níž se ústřední rodinka zřejmě setká v onom odboji, je totiž v comicsech populárních Blink. Schopností hrdinky s vlastním jménem Clarice Fong je pak teleportace, kterou už nám tato postava předvedla v Budoucí minulosti. Tentokrát se jí ovšem dostaneme o něco víc pod kůži a dočká se samozřejmě také nové tváře. Hrdinku, jež se bude vzpamatovávat z nečekaného životního otřesu, si totiž zahraje prověřená Jamie Chung, kterou si můžete pamatovat například z šílenosti Sucker Punch či Pařba v Bangkoku. Poslední roky ji však vídáme zejména v televizi a nedávno dokonce zaskočila do seriálového Gothamu od DC. Hrát ale tato kráska celkem umí a tato role by jí snad měla sednout. Tento castingový kolotoč tedy začíná celkem fajn. Uvidíme, s jakým známým jménem a comicsovou postavou se vytasí tvůrci příště.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace