Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Třetí Fargo má datum premiéry


ikona
do_Od
ewan mcgregorfargofx
Víme, kdy dorazí třetí Fargo a co se bude dít. 

Noah Hawley je momentálně jedním z nejvytíženějších lidí na seriálovém poli. Nedávno se mu rozjela komiksová novinka Legion, teď konečně vyšlo nové info k vysoce očekávané třetí sérii Farga a do toho mu přistála na stole režie filmového scífka Pale Blue Dot s Reese Witherspoon v hlavní roli. Chlapec má tak o zábavu jistě postaráno, my se teď ale vrátíme k tomu Fargu, protože to nás přece jen zajímá asi nejvíc.

Třetí řada dorazí už 19. dubna, což je super zpráva. Brzo tedy jistě vyleze i nějaký ten trailer, každopádně to není všechno, co nám teď prozradil. Děj se bude odehrávat v roce 2010 a hlavními postavami budou bráchové - dvojčata Emmit a Ray (Ewan McGregor ve dvojroli). Emmit je král parkovacího businessu v Minnesotě a Ray žije v jeho stínu, má ubohou práci (hlídá lidi v podmínce), nebezpečnou holku (Mary Elizabeth Winstead) a temné myšlenky. Za to všechno pak viní právě svého bráchu, takže si asi dokážete představit, kam to bude směřovat.

Každopádně na straně zákona budeme sledovat jistou Glorii Burgle (Carrie Coon z Pozůstalých), rozvedenou matku a šéfku místní policie, která se bude snažit srovnat s novou realitou kolem ní. Poslední eso pak představuje jistý V. M. Vargas (David Thewlis), samotář a kapitalista, který má za úkol donutit Emmita, aby začal podnikat spolu s Vargasovými šéfy. A to za každou cenu. Zní to každopádně všechno skvěle a obsazení vedlejších rolí je taky boží, takže už se nemůžeme dočkat, ať to dorazí. Co vy?

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace