Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Inhumans našli hlavního hrdinu


ikona
Spooner
inhumansmarvel
Kdo bude hlavní hvězdou očekávané comicsovky a ztvární oblíbenou postavu Black Bolta? 

Premiéry očekávané, a u Marvelu dlouho propírané, comicsovky Inhumans se dočkáme v bedně, a dvoudílné exkluzivní premiéry v kinech IMAX, už toto září. Není tedy překvapením, že se v produkci šlape do pedálů a natáčení je konečně na spadnutí. Seriál o lidech, kteří během dlouholetého experimentu rasy Kree získali superschopnosti, pak bude pojednávat především o známém hrdinovi Black Boltovi a královské rodině z města Attilan. A zatímco tváří jeho záporáckého bratra Maximuse se před pár dny stál ďábelský Iwan Rheon aka Ramsay Bolton ze Hry o trůny, představitel dalšího známého comiscového superhrdiny nám zůstával dlouho neznámá. Teď už však máme o hlavní hvězdě seriálu konečně jasno.

 

Slavného superhrdinu a krále Attilanu, Black Bolta, jenž by uměl svým megasilným hlasem zničit klidně i celý svět a i jeho pouhý šepot dokáže napáchat obrovské škody, si totiž zahraje seriálový herec Anson Mount známý především z hlavní role v drsném westernu Hell on Wheels. A zde ukázal, že mu charisma rozhodně nechybí a role hrdiny, za něhož budou mluvit spíše jeho pohledy, by tak měl zvládnout s přehledem. Už ve zmiňovaném westernu navíc prokázal, že si další výraznou hereckou šanci zaslouží jako sůl, a tak jsme rádi, že na ní nemusel čekat příliš dlouho. Inhumans si tak po Rheonovi připisují další neskutečnou castingovou trefu, jež možná nezaplní sály kina IMAX, ale po herecké stránce slibuje sakra zajímavou podívanou. Tento projekt zkrátka vypadá čím dál lépe.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace