Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

O čem bude druhé Feud?


ikona
Spooner
american crime storyfeudfxmurphy
Napjatě očekávaná série od tvůrců American Crime Story se dočká druhé řady. O kom bude vyprávět? 

Tak to byl fofr. Napjatě očekávaná antologie Feud od tvůrců American Horor Story a American Crime Story, Ryana Murphyho a Brada Falchuka, se dočká své premiéry tuto neděli. Jelikož ovšem všichni zase vyhlíží po vzoru ACS další dramatický klenot a kabelovka FX nejspíš po právu větří další oceňovaný hit, dali tamní kravaťáci už teď zelenou druhé sérii. A protože se Murphy a spol. v poslední době rozhodně neflákají a rádi plánují témata svých stěžejních sérií dlouho dopředu, už teď se pochlubili, o čem bude série zabývající se slavnými bouřlivými konflikty a nepřátelstvím pojednávat příště. A už teď se dá čekat, že možná přitáhne ještě mnohem více pozornosti.

Zatímco první řada se bude zabývat slavnou filmovou rivalitou mezi herečkami Joan Crawford a Bette Davis, ta druhá nám nabídne lásku a rozpad jednoho z nejslavnějších párů britské královské rodiny. Ano, uhádli jste správně. Druhá sezóna Feud se zaměří na komplikovaný a nechvalně proslulý vztah princezny Diany a prince Charlese. A to je téma, které diváky bude táhnout snad vždy. Více asi zatím vědět nepotřebujeme. Jisté je totiž zatím jenom to, že se tohoto zřejmě rýpavého náhledu za zdi Buckinghamského paláce dočkáme v podobě deseti dílů už příští rok. A že Murphyho tým opět věnuje scénáři svou pověstnou péči. Další kvalitní královský kousek se totiž po The Crown vždycky hodí.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace