Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kravaťáci se dočkají spin-offu


ikona
Spooner
kravatacisuits
Právnický hit vyfasuje seriálového bratříčka. Stojí ale o něj někdo? 

Ještě před pár lety patřil seriál Suits v redakci mezi naše hodně oblíbené kousky. Sympatické charaktery, plno hlášek, svižné tempo a lákavé zápletky plné pletich a zvratů. Jenže Kravaťáci jsou bohužel jedním z těch hitů, v němž se tvůrci vyčerpali již po pár sezónách, a seriál se stal spíš parodií na sebe sama. Z Harveyho a spol. jsou už spíš karikatury, twisty jsou nechtěně směšné a dějové linky člověka spíše uspávají. Z kdysi velebené pecky se prostě stal seriálový přežitek, který uspokojí jen ty nejméně náročné diváky a většina z nás to s ním už dávno vzdala. Jenže těch méně náročných duší je evidentně stále víc než dost. Čím dál vyčpělejší Kravaťáci totiž nyní vyfasují spin-offu. A bude hůř.

Hlavní hvězdou seriálové bratříčka se totiž zcela nečekaně stává Gina Torres aka Jessica Pearson. Ta přitom z právnického hitu odešla v polovině šesté sezóny. Chtěla se údajně věnovat rodině a posunout se po profesní stránce o kousek dál. Jenže stačil pouhý půl rok a seriálová matadorka se do kůže své nejslavnější postavy nepochopitelně opět vrací. Holt rodina a nové role ji už zřejmě nebaví tolik, jak očekávala, a tak se její (už dosti ohraný) charakter vrátí s vlastními příběhy. S námětem na novinku pak údajně přišla sama herečka, jež už podepsala s kabelovkou USA po mnoha dnech spekulací smlouvu. Novinka by pak měla sledovat nové případy Jessicy po jejím odchodu z právnické firmy do Chicaga. Projekt, na němž samozřejmě dělají tvůrci Suits, je pak ještě v plenkách a stále zde existuje možnost, že ho stanice po pilotu zařízne. Vzhledem k jejich stále zajeté značce se ovšem obáváme, že se tak nestane. Šance, že čím dál míň nápadití tvůrci přijdou s natřískanou právnickou peckou, se pak s každou další sérií Kravaťáků zmenšuje. Něco nám říká, že tady dostaneme zase jednou spin-off, o který vlastně nikdo nestál.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace